Delovanje:
Mnogo više od obične kreme protiv starenja, ovaj izuzetan specijalitet obuhvata čistu suštinu mladosti. Čim se nanese, Tens-Activ® stvara trenutni efekat liftinga koji umanjuje bore i definiše konture lica. Dragoceni aktivni sastojci koji se koriste u Lift HD® kompleksu garantuju moćne, intenzivne anti-age efekte: koža se postepeno restrukturira, epidermis je čvršći i elastičniji, izgled bora je vidljivo smanjen i lice ponovo izgleda mlađe. Specijalni multireflektujući puderi hvataju svetlost, harmonično je raspršuju i stvaraju neverovatan sjaj i apsolutno savršenstvo. Bogata i hranljiva, krema se lako upija.

 

Način upotrebe:
Kremu naneti na čistu kožu lica i vrata.

 

Sastav:
AQUA, DIMETHICONE, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CYCLOPENTASILOXANE, BIS-PEG-12 DIMETHICONE BEESWAX, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM POLYACRYLATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, POLYSORBATE 60, CERA ALBA, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, STEARETH-2, STEARETH-21, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, SARGASSUM FUSIFORME EXTRACT, ACETYL TETRAPEPTIDE-2, CAESALPINIA SPINOSA GUM, CICHORIUM INTYBUS ROOT EXTRACT, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, PARFUM, GLUCONOLACTONE, CALCIUM GLUCONATE, CAPRYLYL GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, BHT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM BENZOATE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680013704

Pregled

Napišite vaš komentar

Lift HD Ultra-Lifting Face and Neck Cream 50ml

Collistar Lift HD Ultra-Lifting krema za lice i vrat je svilenkasta, hranljiva krema koja se brzo upija. Ima trenutni lifting efekat i postepeno anti-age dejstvo. Za mekšu i čvršću kožu, sa manje bora i za savršen ten.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje