Delovanje:
Inovativni tretman koji kombinuje dragocene „čiste aktivne sastojke“ u jednom tretmanu za kesice, podočnjake, bore i opuštene kapke. Kombinovanjem hijaluronske kiseline i peptida u posebnoj matrici za pojačavanje njihovih efekata, Eye Contour Hyaluronic Acid + Peptides gel-serum:

 

- podiže kožu u okviru područja oko očiju

- izglađuje bore i fine linije

- umanjuje i sprečava kesice i podočnjake stimulišući mikrocirkulaciju i dreniranje tečnosti

- hidrira, učvršćuje i osnažuje očne kapke, boreći se protiv starenja kože i stvaranja bora

- smanjuje znake umora, dajući trenutni osećaj svežine i blagostanja

 

Idealan za buđenje za borbu protiv tipičnih ranojutarnjih nadutosti i kesica, a ujedno savršen za veče kako biste iskoristile njegove prednosti preko noći. Preporučuje se za sve uzraste i sve tipove kože; deluje sjajno sam po sebi, ali se takođe može koristiti pre vašeg normalnog tretmana nege kože u predelu oko očiju kako bi se poboljšali efekti. Oftalmološki testiran, poštuje pH suzne tečnosti i takođe je pogodan za osetljive oči, kao i za osobe koje nose kontaktna sočiva.

 

Čuvajte ga u frižideru da bi se pojačalo njegovo dekongestivno dejstvo.

 

Način upotrebe:
Nanesite nekoliko kapi na gornji i donji deo kože u predelu oko očiju, nežno tapkajući vrhovima prstiju po koži od unutrašnjeg ka spoljašnjem području oko očiju.

 

Sastav:
AQUA, PENTYLENE GLYCOL, HYDROXYACETOPHENONE, DISODIUM EDTA, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, PHENOXYETHANOL, ALGIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, ACETYL TETRAPEPTIDE-5, CAPRYLYL GLYCOL, ACETYL HEXAPEPTIDE-8.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 15ml

005680011700

Pregled

Napišite vaš komentar

Eye Contour Hyaluronic Acid + Peptides 15ml

Koncentrovani gel-serum za predeo oko očiju. Bori se protiv kesica i podočnjaka, umanjuje fine bore i znake dehidracije. Hidrira područje oko očiju, kako bi ih učinio odmornim.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje