Delovanje:
Nežan i hidrantan balzam za usne sa ekstraktom ružinog ulja proizveden od 100% prirodnih sastojaka. Njegova rastvorljiva tekstura i prijatan miris sa zaraznim notama vanile nude trenutak potpunog uživanja. Vaše usne će biti neverovatno meke i sijaće nežnim ružičastim sjajem. Balzam za usne Nuxe Very Rose ima potpuno nelepljivu i glatku teksturu, idealan je kao podloga za ruž za usne.

 

100% ispitanika je otkrilo da su im usne umirene, mekše i obnovljene¹.

100% ispitanika smatralo je da su tekstura i miris prijatni².

 

¹Prijavni test, 23 ispitanika. % zadovoljstva nakon 21 dana.

²Test upotrebe, 23 ispitanika. % zadovoljstva nakon prve upotrebe.

Izvor: Nuxe.

 

Način upotrebe:
Nežno nanesite malu količinu balzama na usne i na područje oko njih. Ako su usne veoma suve, nežno ih masirajte da biste ih omekšali. Balzam se može koristiti i kao noćna maska nanošenjem u većim količinama na usne pre spavanja.

 

Sastav:
ULJE SUNCOKRETOVOG SEMENA (HELIANTHUS ANNUUS), PUTER SHEA PUTER (BUTROSPERMUM PARKII), CERA ALBA / PČELINJI VOSAK, TRIGLICERIDI C10-18, CAPRILE / CAPRIL TRIGLICERIDI, PARFEMI / MIRISI, OLEIN / LINOLNI / LINOLEN / LINOLEN / LINOLEN / LINOLEN POLIGLICERIDI, ROLIGLICERIDI, LINOLEN, ROPER, ELOPEREKS, ROPER EKSOL ULJE SEME JOJOBA (SIMMONDSIA CHINENSIS), CITRONSKA KISELINA, BENZIL BENZOAT, IZOUGENOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: Staklena teglica 15g

005680013402

Pregled

Napišite vaš komentar

Very Rose Baume Lèvres à la Rose 15g

Nežan i hidrantan balzam za usne sa ekstraktom ružinog ulja proizveden od 100% prirodnih sastojaka. Hrani, obnavlja i štiti usne. Namenjen za suve do veoma suve usne.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje