Delovanje:
Biotherm Beurre de lèvres balsam za usne sadrži 5 biljnih ulja prirodnog porekla i bagremov šećer. Balzam koji stvara ukusnu zavisnost ostavlja mat finiš, savršen je za muškarce i žene, kao i za upotrebu ispod šminke. Delikatan miris ovog balzama za usne uključuje ekstrakte breskve, limuna i ruže.

 

Usne ostaju Intenzivno nahranjene i zaštićene od spoljašnih uticaja.

 

Način upotrebe:
Nanesite svaki put kada vam je potrebno da tokom dana navlažite usne.

 

Sastav:
Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su LifePlankton™ čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni na njegovo zdravlje.

 

Paraffinum liquidum, glycerin, cera microcristallina, paraffin, aluminum starch octenylsuccinate, propylene glycol dicaprylate/dicaprate, cetyl alcohol, tocopheryl acetate, brassica campestris oleifera oil, stearyl alcohol, mel, peg-100 stearate, cera alba, glyceryl stearate, aluminum stearates, prunus armeniaca kernel oil, glyceryl linoleate, phenoxyethanol, passiflora edulis oil, stearalkonium hectorite, glyceryl oleate, ci 77891, macadamia ternifolia seed oil, coriandrum sativum oil, simmondsia chinensis oil, propylene carbonate, ethylhexyl methoxycinnamate, 2-oleamido-1,3-octadecanediol, glyceryl linolenate, sodium saccharin, hydroxypalmitoyl sphinganine, vitreoscilla ferment extract, parfum.

 

Imajte na umu da se lista sastojaka može s vremena na vreme menjati ili razlikovati. Molimo pogledajte listu sastojaka na pakovanju proizvoda.

 

Pakovanje: 13ml

005680010867

Pregled

Napišite vaš komentar

Beurre De Lèvres balzam za usne 13ml

Biotherm Beurre de lèvres je balzam za usne koji obnavlja i zaglađuje kožu usana. Meka tekstura nalik puteru neguje i hidrira kako bi koža bila napunjena vlagom, a usne su glatkije.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje