Delovanje:
Eucerin Balsam za negu i regeneraciju usana je izuzetno efikasni balsam za suve, ispucale usne koji se brzo upija i usnama obezbeđuje potrebne lipide i hidrataciju. Kombinacija dekspantenola, vitamina E, vitamina C i bisobolola pomaže u zaštiti kože od spoljašnjih uticaja.

 

Ova formulacija umiruje, omekšava i regeneriše grube, ispucale i iritirane usne. Nanosite balsam onoliko često koliko je potrebno radi vidljivog poboljšanja.

 

Tokom serije studija, dokazano je da je Eucerin Balsam za negu i regeneraciju usana efikasan i da se dobro podnosi kod pacijenata sa osetljivom kožom.

 

U studijama u kojima se procenjivala hidratacija, zaštita i podnošljivost, Eucerin Balsam za negu i regeneraciju usana veoma je dobro ocenjen od strane kako lekara, tako i pacijenata:

 

- Kod svih pacijenata zabeleženo je „značajno poboljšanje‟ ili „poboljšanje‟ stanja kože

- U 100% slučajeva, lekari su procenili da je podnošljivost preparata „veoma dobra‟ ili „dobra‟

 

Eucerin preparati za osetljivu kožu su specijalno razvijeni da bi kombinovali zaštitu kože i regeneraciju sa klinički dokazanom podnošljivošću na koži. Međutim, uopšteno gledano, ako isprobavate novi preparat, nanesite ga u više navrata na kožu na prevoju lakta. Ako se ne javi crvenilo, oticanje ili svrab, preparat se može smatrati kompatibilnim sa vašom kožom.

 

Konsultujte se sa svojim dermatologom ili farmaceutom ako imate nedoumica u vezi sa bilo kojim od vaših simptoma.

 

Način primene:
Nanesite Eucerin Balsam za negu i regeneraciju usana koliko god često je potrebno.

 

Sastav:
Octyldodecanol C18-38 Alkyl Hydroxystearoyl Stearate Ricinus Communis Seed Oil Caprylic-Capric-Triglyceride Glicerin Pantenol Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2 Aqua Polyglyceryl-3 Diisostearate Butyrospermum Parkii Butter Hydrogenated Castor Oil Tocopherol Tocopheryl Acetate Sodium Ascorbyl Phosphate Cera Alba Bisabolol C20-40 Alkyl Stearate Magnesium Stearate Magnesium Sulfate. Bez parfema.

 

Pakovanje: tuba 10ml

11009647

Pregled

Napišite vaš komentar

Lip Repair Balsam za negu i regeneraciju usana 10ml

Eucerin Balsam za negu i regeneraciju usana sa dekspantenolom, vitaminom E, vitaminom C, bisabololom klinički dokazano smiruje i regeneriše izuzetno suve, ispucale usne.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje