Delovanje:
Givenchy Le Rouge Interdit Baume pruža intenzivnu 24-časovnu hidrataciju zahvaljujući formuli za ultra-negu napravljenoj od 96% prirodnih sastojaka³, obogaćenoj hijaluronskom kiselinom, semenom jojobe i ekstraktima cveta akmele oleracee. Inkapsuliran u istom kultnom couture dizajnu Le Rouge Interdit, ovaj univerzalni balzam za usne je pogodan za sve tonove kože i polove.

 

Inovativna formula Givenchy Le Rouge Interdit Baume stvara prirodnu providnu završnicu na usnama nakon nanošenja.

 

Hijaluronska kiselina deluje kao hidratantni sastojak, dajući usnama pun izgled. Ekstrakt semena jojobe obezbeđuje izuzetno klizanje prilikom nanošenja za optimalnu negu. Zahvaljujući njihovom hranljivom delovanju i zaštiti od isušivanja, usne su zaglađene i hidrirane. Ekstrakt cveta Acmella Oleracea stimuliše kontrakciju kolagena¹ i pomaže glatkim usnama.

 

Rezultati:

- napravljena od 96% sastojaka prirodnog porekla³, hidratantna formula obavija usne trenutnim i dugotrajnim osećajem nege kože

- klizi, lako se nanosi dok se topi u usne za osećaj čiste udobnosti

- pruža 24-časovnu hidrataciju²

 

Ova prozirna, nevidljiva nijansa daje zdrav sjaj. Može se nositi samostalno, koristiti kao podloga pre karmina ili kao noćna maska. Pogodno za sve polove.

 

¹In-vitro test.

²Instrumentalni test, 10 ispitanika, nakon 24 sata.

³Vrednost izračunata na osnovu ISO 16128-1 i ISO 12128-2. Procenat vode uključen. Preostalih 4% doprinosi performansama, senzornosti i stabilnosti formule.

Izvor: Givenchy.

 

Način upotrebe:
Ovaj višenamenski balzam za usne koji se lako koristi može se nanositi tokom celog dana, gde god da se nalazite i kad god je usnama potrebna nega kože.

 

Sastav:
POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE, BIS-BEHENYL/ISOSTEARYL / PHYTOSTERYL DIMER DILINOLEYL DIMER DILINOLEATE, HYDROGENATED CASTOR OIL DIMER DILINOLEATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, OCTYLDODECANOL, SQUALANE, JOJOBA ESTERS, ETHYLHEXYL PALMITATE, CERA ALBA (BEESWAX), ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, PARFUM (FRAGRANCE), TRIHYDROXYSTEARIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, ACMELLA OLERACEA EXTRACT, PEARL POWDER, SODIUM HYALURONATE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 3.4g

005680013964

Pregled

Napišite vaš komentar

Le Rouge Interdit Baume (N°00 Natural Finish) 3.4g

Negujte svoje usne Givenchy balzamom koji sadrži sastojke za negu kože i napravljen je od 96% prirodne formule³, a spakovan je u kultnu kožnu futrolu. Nakon nanošenja balzama, usne su odmah navlažene, nahranjene i obavijene udobnošću. Dan za danom osećaju se zaglađeno i zaštićeno od suvoće. Za zdrav sjaj usana trenutno i tokom vremena.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje