Delovanje:
Biotherm Biocorps Anti-Bump Body Serum pruža dejstvo hemijskog pilinga za negu kože tela za ciljanje izbočina, hrapavosti i kože sklone KP, ostavljajući kožu glatkijom. Formulisan sa 5.25% AHA, BHA i PHA, koji ciljaju na hrapavost i Keratosis Pilaris, serum sadrži hijaluronsku kiselinu i Life Plankton™ sastojak, koji hidriraju i obnavljaju kožu tela.

 

Održivo proizveden u Francuskoj od 1994. godine, Life Plankton™ sadrži 35 hranljivih sastojaka koji pružaju intenzivnu regenerišuću hidrataciju za vidljivo umirenu, meku i blistavu kožu. Life Plankton™ je 100% prirodan, biorazgradiv i obnovljiv sastojak. Biotherm Biocorps Anti-Bump serum za telo je prožet Life Plankton™ sastojkom kako bi pružio intenzivnu regenerišuću hidrataciju, dok celokupna Biotherm Life Plankton™ kolekcija sadrži proizvode u kojima je sastojak u najvećoj koncentraciji. Life Plankton™ jača prirodnu odbranu kože i štiti je od starosti, spoljašnjih agresora, dok jača funkciju samozaštite kože i sprečava napade na ćelije kože. Dobar za kožu, dobar za mora i okeane, ovaj proizvod je u skladu s obavezama kompanije Biotherm. Formula seruma za telo Biocorps Anti-Bump je 100% veganska i 95% je biorazgradiva.

 

Od 1962. godine Biotherm nudi rešenja za negu kože koja se zasnivaju na bio-nauci. Svi Biotherm proizvodi za negu kože su prožeti ekskluzivnim Biotherm Life Plankton™, najjedinstvenijim sastojkom za regeneraciju kože i klinički je dokazano da pružaju transformativne i senzorne tretmane za negu kože koji pomažu u zaštiti i popravljanju kože od svakodnevnih urbanih agresora. Svi Biotherm proizvodi su prožeti probiotičkim ekstraktima Life Plankton™ za pružanje intenzivne regenerativne hidratacije. Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni na njeno zdravlje.

 

Način upotrebe:
Nanesite svakodnevno na grube ili neravne površine kože tela. Umasirajte u kožu kružnim pokretima. Izbegavajte direktno izlaganje suncu i zaštitite kožu sa minimalnim SPF30 proizvodom. Ovaj serum namenjen je za nanošenje samo na kožu tela, i nije za namenjen za nanošenje na lice. Serum nemojte da nanosite na oštećenu kožu.

 

Sastav:
FORMULATED WITH AHA, BHA, PHA, HYALURONIC ACID AND LIFE PLANKTON. QUA / WATER / EAU, GLYCERIN, LACTIC ACID, GLUCONOLACTONE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM HYALURONATE, HYDROXYPROPYL GUAR, VITREOSCILLA FERMENT, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, XANTHAN GUM, SALICYLIC ACID, CHLORPHENESIN, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680015112

Pregled

Napišite vaš komentar

Biocorps Anti-Bump Body Serum 200ml

Dnevni serum za telo u teksturi gela koji se brzo upija, namenjen za glađenje hrapavosti i neravnina kože tela. Biotherm Biocorps Anti-Bump serum za telo cilja na kožu sklonu keratozi Pilaris (KP). Formula se brzo upija u kožu tela i ima sveže i cvetne mirisne note.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje