• Na rasprodaji!
  • -15%
    Eucerin UreaRepair Plus krema sa 30% uree 75ml | apothecary.rs
    Eucerin UreaRepair Plus krema sa 30% uree 75ml | apothecary.rs
    Eucerin UreaRepair Plus krema sa 30% uree 75ml | apothecary.rs
    Eucerin UreaRepair Plus krema sa 30% uree 75ml | apothecary.rs
    Eucerin UreaRepair Plus krema sa 30% uree 75ml | apothecary.rs
    Eucerin UreaRepair Plus krema sa 30% uree 75ml | apothecary.rs

Delovanje:
Područja na koži, kao što su laktovi, kolena, ruke i stopala trpe veliki pritisak i trenje. Zaštitna barijera kože narušena je i ne može da obezbedi potrebnu hidrataciju. Koža se isušuje i postaje izrazito suva, gruba, zadebljana i počinje da se peruta. Eucerin UreaRepair Plus krema sa 30% uree pruža izrazito suvoj koži intenzivnu negu koja joj je potrebna.

 

Formulacija sadrži jedinstvenu kombinaciju:

- visoku koncentraciju 30% uree koja vrši eksfolijaciju

- ceramide koji obnavljaju barijernu funkciju kože

- prirodne vlažeće faktore (PVF) koji obezbeđuju hidrataciju i zadržavanje vode unutar kože

 

Koža je intenzivno hidrirana i izgleda glatko i meko. Intenzivni tretman s ureom nanosi se samo lokalno, na problematične regije*, a ne na celo telo. Klinička i dermatološka ispitivanja pokazuju kako je koža vidljivo mekša nakon jedne nedelje primene uz kontinuirano poboljšanje uz redovnu primenu.

 

Eucerin UreaRepair Plus krema sa 30% uree pogodna je za područja obuhvaćena hiperkeratozom (medicinski pojam za zadebljanje kože) i za osobe sa psorijazom i keratosis pilaris. Takođe može da se koristi kao dodatna nega uz terapiju koju vam je lekar propisao. Kliničke i dermatološke studije dokazale su veoma dobru efikasnost i podnošljivost na izrazito suvim, grubim i zadebljanim područjima kože kao i na koži zahvaćenoj psorijazom. Bez parfema.

 

Eucerin UreaRepair Plus krema sa 30% uree posebno je formulisan za lokalnu primenu na područja izrazito suve, grube, zadebljane kože i kože koja se ljuspa, a koja se može javiti na rukama, petama, kolenima i laktovima. Ne preporučuje se da se koristi na više od 10% ukupne površine kože u istom trenutku, odnosno ne preporučuje se upotreba kreme ka hidratantne nege na celom telu.

 

*Eucerin UreaRepair Plus Krema sa 30% uree ne bi trebalo da se koristi na otvorene rane.

 

Način upotrebe:
Nanesite jednom ili dva puta dnevno na lokalizovane regije izrazito suve, zadebljale, grube, kože koja se ljuspa na kolenima, stopalima, rukama ili laktovima. Nije namenjeno za primenu na celom telu. Ne nanositi na otvorene, vlažne ili rane koje krvare. Izbegavati područje oko očiju.

 

Sastav:
VODA, UREA, OCTYLDODECANOL, CAPRYLIC-CAPRIC-TRIGLYCERIDE, SODIUM ACETATE, DECYL OLEATE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, ARGININE HCL, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, CERAMIDE NP, CHOLESTEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEEDOIL, ALANINE, CARNITINE, GLYCINE, LACTIC ACID, SODIUM PCA, SODIUM CHLORIDE, DECYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 75ml

005680014308

Pregled

Napišite vaš komentar

UreaRepair Plus krema sa 30% uree 75ml

Intenzivni lokalni tretman sa ureom koji suvu, zadebljalu i grubu kožu čini mekom i glatkom. Za delove sa izrazito suvom, grubom i kožom koja se ljuspa. Intenzivna nega za lokalnu primenu. Sa ceramidima, 30% uree i ostalim prirodnim vlažećim faktorima (PVF).

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje