Delovanje:
Klinički je dokazano da Eucerin UreaRepair Plus Losion sa 10% uree trenutno ublažava, intenzivno hidrira plus 48h odlaže pojavu simptoma izrazito suve i grube kože. Ova formulacija sadrži ureu, ceramide i ostale prirodne vlažeće faktore (PVF) koji vezuju vodu i jačaju prirodnu, zaštitnu barijernu funkciju kože kako bi sprečili dalji gubitak vlažnosti. Koža je na dodir meka i elastična. Losion je pogodan za osobe sa kserozom, dijabetesom, psorijazom i pilarnom keratozom. Kliničke studije su pokazale veoma dobru efikasnost i podnošljivost, čak i na izrazito suvoj i oboleloj koži.

 

Prednosti proizvoda:

- značajno smanjenje simptoma suve kože uz svakodnevnu primenu¹

- Eucerin UreaRepair Plus Losion sa 10% uree je pogodan za pacijente sa senilnom kserozom, dijabetesom, pilarnom keratozom i psorijazom²

 

¹Lečenje kseroze topikalnim formulacijama koje sadrže gluko glicerol, prirodne vlažeće faktore i ceramid; Weber et al., JCAD 2012.

²Podaci iz baze BDF (Beiersdorf).

Izvor: Eucerin.

 

Ceramidi u ovoj formulaciji obnavljaju barijernu funkciju kože čime se smanjuje gubitak vlažnosti. Urea i ostali PVF vezuju vodu, dajući trenutno olakšanje suvoj i ogrubeloj koži, obezbeđujući uz to efekat hidratacije do 48 časova. Trostrukim mehanizmom dubinski hidrira i umiruje kožu, jača lipidnu barijeru i ublažava simptome, svraba, peckanja i osećaja suvoće i zategnutosti. Trenutno ublažava plus 48h odlaže pojavu simptoma izrazito suve kože sklone svrabu i perutanju.

 

Bez mirisa i boja. Brzo se upija. Ne ostavlja masne tragove. Eucerin UreaRepair Plus Losion sa 10% uree je pogodan za sve tipove kože odraslih osoba.

 

Način upotrebe:
Pre nanošenja koža treba da bude čista i suva. Nežno utrljajte losion u kožu dok se u potpunosti ne upije. Nanesite losion onoliko puta koliko je potrebno. Koristite Eucerin UreaRepair Plus Losion sa 10% uree ukoliko imate izrazito suvu ili grubu kožu tela. Eucerin UreaRepair Plus Losion sa 10% uree trenutno ublažava simptome suve kože i pruža efekat dugotrajne hidratacije. Odlaže pojavu simptoma suve kože i do 48h. Proizvod možete da koristite ukoliko imate kserozu, pilarnu keratozu, psorijazu ili dijabetes.

 

Sastav:
VODA, UREA, GLYCERIN, ISOPROPYL STEARATE, DICAPRYLYL ETHER, GLYCERYL GLUCOSIDE, SODIUM LACTATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, TAPOICA, POLYGLYCERYL-4 DIISOSTEARATE-POLYHYDROXYSTEARATE-SEBACATE, CARNITINE, CETEARYL ALCOHOL, CERAMIDE NP, ARGININE HCL, SODIUM PCA, HISTIDINE, ALANINE, CITRULLINE, LYSINE, SERINE, LACTIC ACID, SODIUM CHLORIDE, MANNITOL, SUCROSE, GLUTAMIC ACID, THREONINE, GLYCOGEN, 1-2-HEXANEDIOL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, ARGININE, PCA.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 400ml

005680014683

Pregled

Napišite vaš komentar

UreaRepair Plus 10% Urea Lotion 400ml

Izrazito suva koža dovodi do osećaja zatezanja, crvena je, gruba, peruta se i svrbi. Kada je koža suva, sposobnost da veže vodu i spreči njen gubitak joj je smanjena. Eucerin UreaRepair Plus Losion za telo sa 10% uree daje izrazito suvoj koži, koja je praćena svrabom i perutanjem, negu koja joj je potrebna.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje