Delovanje:
Jekoderm mast sadrži riblje ulje koje je bogato vitaminom A neophodnim za pravilno formiranje epiderma. Riblje ulje umiriju iritiranu kožu nakon delovanja toplotnih ili hemijskih agenasa. Suvoj, perutavoj koži obezbeđuje neophodne hranljive materije, daje glatkoću i sjaj i povećava elastičnost. Jekoderm mast je izrađena od ribljeg ulja prirodnog porekla. 1g masti sadrži 250mg ribljeg ulja, koje je bogato vitaminom A.

 

Način upotrebe:
Jekoderm mast naneti na kožu i blago utrljati. U zavisnosti od potrebe i stepena isušenosti kože, Jekoderm mast se primenjuje 2-4 puta dnevno. Samo za spoljnu upotrebu. Čuvati na temperaturi do 25°C. Čuvati van domašaja dece.

 

Sastav:
PETROLATUM, COD LIVER OIL, LANOLIN, SILICA, AROMA, BHA.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 25g

11004717

Pregled

Napišite vaš komentar

Jekoderm mast 25g

Jekoderm mast se primenjuje za pospešivanje epitelizacije i negu kože. Preporučuje se za tretman kože izložene štetnim uticajima i posle sunčanja; zdrave, osetljive kože; iritacija i ojeda, posebno na pregibima, izazvanih trenjem ili prekomernim znojenjem; iritacija i ojeda kože beba; suve, perutave i ispucale kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje