• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Galenika Beviplex® B granule za pripremu napitka 70g | apothecary.rs

Delovanje:
Vitamini B1, B2, B6, niacin i pantotenska kiselina doprinose održavanju normalnog energetskog metabolizma. Niacin, vitamini B1, B2 i B6 doprinose normalnom funkcionisanju nervnog sistema. Vitamin B6 takođe doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i normalnoj funkciji imunog sistema. Niacin i vitamin B2 doprinose održavanju normalne kože i sluzokože.

 

Beviplex® B granule su namenjene:

- osobama sa povećanim potrebama za vitaminima B grupe (deca u fazi razvoja, osobe na redukcionoj dijeti, ili dijeti bogatoj ugljenim hidratima, rekonvalescenti, osobe izložene intenzivnim fizičkim i mentalnim naporima

- sportisti, rekreativci, učenici i studenti)

- osobama sa deficitom vitamina B (osobe sa slabijim apetitom, osobe koje konzumiraju alkohol, osobe koje imaju problema sa kvalitetom kože, osobe nakon duže primene antibiotika, starije osobe).

 

Beviplex® B se proizvodi još od 1955. godine. Pakovanje od 70g dovoljno je za 20 porcija.

 

Način upotrebe:
Deca od navršene prve godine života i odrasli: Jednom dnevno popiti napitak napravljen od 1 kafene kašike granula razmućenih u vodi ili mleku. Koristiti isključivo suvu kašiku.

 

Upozorenja i napomene:
Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu! Proizvod ne smeju koristiti osobe koje su alergične na vitamine B grupe ili bilo koji sastojak proizvoda kao i osobe na terapiji levodopom. Bolesnici koji boluju od šećerne bolesti ili su na terapiji tricikličnim antidepresivima, alfa 1- blokatorima proizvod mogu koristiti samo posle konsultacije sa svojim lekarom. Čuvati na temperaturi do 25 °C u originalnom pakovanju, na suvom i tamnom mestu. Čuvati van domašaja dece.

 

Sastav:
VITAMIN B1 (TIAMIN-HIDROHLORID), VITAMIN B2 (RIBOFLAVIN), VITAMIN B6 (PIRIDOKSIN-HIDROHLORID), PANTOTENSKA KISELINA (KALCIJUM-D- PANTOTENAT), NIACIN (NIKOTINAMID), SAHAROZA, KAKAO PRAH, KALCIJUM-GLUKONAT, NIKOTINAMID, AROMA VANILIN.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 70g

11004700

Pregled

Napišite vaš komentar

Beviplex® B granule za pripremu napitka 70g

Dodatni izvor kompleksa B vitamina. Beviplex® B granule se koriste kod deficita vitamina B grupe.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje