Delovanje:
Orthomol Immun je namenjen za dijetetski tretman imunih defiicijencija (nedostatak/ pad imuniteta) koje mogu nastati na primer posle hemoterapije ili terapije zračenjem, kod akutnih i hroničnih infekcija i oboljenja, posle operacija kao i kod osoba starijeg doba.

 

Način upotrebe:
Rastopiti sadržaj jedne kesice (= dnevna doza) u približno 100 – 150 ml negazirane (bez CO2) vode ili voćnog soka svaki dan i popiti u toku ili posle obroka. Ne uzimati više od jedne kesice dnevno. Da bi zadovoljili posebno povećane potrebe za mikro-nutrijentima, preporučujemo da se Orthomol Immun uzima dugoročno.
- Orthomol Immun kao prašak je bez laktoze i glutena.
- Primena Orthomol Immun može obojiti mokraću u žuto. Ovo je bezopasna sporedna pojava koja je prouzrokovana sadržajem vitamina B2.
- Povremeno količina vitamina C koju sadrži Orthomol Immun može dovesti do povećane peristaltike creva .
- Ovaj proizvod sadrži beta-karoten (provitamin A) koji ima jak efekat bojenja. Bilo kakve mrlje npr. na tkaninama je teško ukloniti.

 

Sastav:
1 kesica sadrži:
- Vitamin C, vitamin E, karotenoidi i fito-nutrijenti kao što su bioflavonoidi podržavaju funkciju imunih ćelija kao prirodni anti-oksidansi;
- Vitamin A doprinosi zaštiti kože i mukoznih membrana;
- Elementi u tragovima cink, selen, gvožđe, bakar i mangan su važni sastojci enzima i povoljno utiču na aktivnost imunoloških ćelija;
- B vitamini i jod regulišu brojne metaboličke procese.

 

Pakovanje: 15 doza

005680010700

Pregled

Napišite vaš komentar

Orthomol Immun granule 15 doza

Orthomol Immun je hrana za posebne medicinske svrhe. Sadrži mikro-nutrijente u kompleksnom sastavu i sa dobro uravnoteženim, naučno baziranim doziranjem. Preporučuje se kod nedostatka ili pada imuniteta koji nastane na primer posle hemoterapije ili terapije zračenjem, kod akutnih i hroničnih infekcija i oboljenja, posle operacija kao i kod osoba starijeg doba.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje