Delovanje:
Orthomol Immun je dijetetski preparat sa posebnom medicinskom namenom. Orthomol Immun je namenjen za dijetetski tretman nutritivno uslovljenih imunodeficijencija i slabljenja imunološkog sistema do kojih dolazi, na primer, posle hemoterapije ili terapije zračenjem, kod akutnih i hroničnih infekcija i oboljenja, posle operacija i kod osoba starijeg doba.

 

Način primene:
Uzeti sadržaj jedne bočice (= dnevna doza) svaki dan, u toku ili posle jela. Bočicu dobro protresti pre upotrebe.

 

Da bi se zadovoljila posebno povećana potreba za mikronutrijentima, preporučeno je da se Orthomol Immun uzima redovno i na dugoročnoj osnovi. Molimo vas da o dužini uzimanja preparata razgovarate sa svojim lekarom ili farmaceutom.

 

Sastav:
Hranljive osobine i karakteristike uključenih mikronutrijenata su: Vitamin C, vitamin E i mešani karotenoidi eliminišu i neutrališu slobodne radikale i čine ih bezopasnim, a takođe pomažu zaštiti ćelija i jačaju imuni sistem. Bioflavonoidi pojačavaju efekat vitamina C kao prirodni antioksidansi. Vitamin A doprinosi zaštiti kože i sluznice. Elementi u tragu cink, selen, jod, bakar i mangan su važne komponente enzima sa antioksidativnim delovanjem i povoljno utiču na imune ćelije. Vitamini B promovišu energetski metabolizam.

  

Pakovanje: bočica, 7 doza

11016455

Pregled

Napišite vaš komentar

Orthomol Immun bočice 7 doza

Orthomol Immun je hrana za posebne medicinske svrhe. Sadrži mikro-nutrijente u kompleksnom sastavu i sa dobro uravnoteženim, naučno baziranim doziranjem. Preporučuje se kod nedostatka ili pada imuniteta koji nastane na primer posle hemoterapije ili terapije zračenjem, kod akutnih i hroničnih infekcija i oboljenja, posle operacija kao i kod osoba starijeg doba.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje