Delovanje:
Möller's proizvodi su dokazano sredstvo za brigu o zdravlju u Norveškoj još od 1854. godine. Čuvena zelena bočica se nije mnogo izmenila još od vremena kad je utemeljivač preduzeća Peter Möller bio jedina osoba koja je smela da ih puni, čime se garantovao kvalitet njihovog sadržaja. Danas, firma Orkla koja je proizvođač Möller's proizvoda i dalje posluje prema viziji Peter Möllera, koja se odnosi na poboljšanje ljudskog zdravlja ispravnom prehranom i tačnim informacijama. Stoga, ne čudi što Möller's proizvodi po pitanju kvaliteta, premašuju međunarodne standarde za većinu sličnih proizvoda.

 

Möller's prirodno ulje jetre bakalara sadrži 1,2g prirodnih omega-3 masnih kiselina, EPA i DHA za normalan rad srca, stabilan pritisak i normalne vrednosti masnoće u krvi, vitamine D i E za dobar imunitet i jake kosti, vitamin A za dobar vid i poboljšanu oštrinu vida.

 

Prijatnog ukusa limuna.

 

Način upotrebe:
Preporučena dnevna doza je jedna mala kašika (5ml), a koja odgovara 600mg DHA i 400mg EPA, što odgovara oko 500g svežeg bakalara.

 

Sastav:
Pročišćeno ulje jetre bakalara, prirodna aroma limuna, vitamin E (dl-alpha-tocopheryl acetate), antioxidants (tocopherol-rich extracts), vitamin A (retinil-palmitat), vitamin D (holekalciferol).

 

Imajte na umu da se liste sastojaka mogu s vremena na vreme menjati ili razlikovati. Molimo pogledajte listu sastojaka na pakovanju proizvoda koji dobijete za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 250ml

005680010884

Pregled

Napišite vaš komentar

Tran Omega-3 Citron 250ml (limun)

Ulje jetre bakalara sa ukusom limuna. Prednost ulja jetre bakalara nad ostalim oblicima je njegova stabilnost, bolja i brža apsorpcija, bolja iskorišćenost EPA i DHA u odnosu na ulja bogata Omega-3 masnim kiselinama iz drugih izvora.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje