Delovanje:
Namenjen je za potrebe ishrane kod stanja stresa, neuroloških problema ili kod problema sa energetskim metabolizmom.

 

B vitamin i magnezijum doprinose smanjenju umora i zamora, normalnom metabolizmu energije i normalnom funkcionisanju nervnog sistema. Omega-3 masne kiseline doprinose normalnoj funkciji srca. Blagotvoran efekat je uočljiv kod dnevnog unosa 250mg EPA i DHA. Vitamin C, vitamin E, selen i zinc doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

 

Koristiti isključivo pod medicinskim nadzorom. Nije za parenteralnu upotrebu. Proizvod nije pogodan za upotrebu kao jedini izvor hrane za osobe kojima je namenjen. Koristiti u sklopu raznovrsne, uravnotežene ishrane i zdravog načina života. Orthomol Vital M kao prašak/tablete/kapsule je bez laktoze i bez glutena. Orthomol Vital M sadrži posebnu tabletu joda. Ukoliko imate tireoidnu disfunkciju, obavezno konsultujte lekara pre upotrebe proizvoda. Orthomol Vital M sadrži brzo raspoložive ugljene hidrate (11g u dnevnoj porciji). Ovaj proizvod mora da se uzima samo uz pažljivu kontrolu metabolizma u slučajevima poremećaja tolerancije na glukozu. Želatin prisutan u proizvodu je goveđeg porekla i odgovara zahtevima halal standarda. Ne sme se prekoračiti preporučena doza. Čuvati van domašaja dece.

 

Način primene:
Rastvoriti sadržaj jedne kesice u 150-200ml negazirane vode i popiti zajedno sa tabletom i kapsulom uz obrok ili posle obroka svakog dana.

 

Sastav: Ukus pomorandža, prašak, tablete, kapsule, 15 dnevnih porcija od 15 g praška plus 1 tableta (0,4g) plus 2 kapsula (2 x 0,7 g).

 

Pakovanje: 15 kesica

005680010694

Pregled

Napišite vaš komentar

Orthomol Vital M 15 kesica

Orthomol Vital M je hrana za posebne medicinske namene. Namenjen je muškarcima. Sadrži specifičnu ortomolekularnu kombinaciju mikronutrijenata, koja obezbeđuje važne mikronutrijente za nervni sistem i energetski metabolizam. Sa omega-3 masnim kiselinama. Sadrži magnezijum i vitamine B-kompleksa za smanjenje umora i zamora.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje