Delovanje:
Möller's proizvodi su dokazano sredstvo za brigu o zdravlju u Norveškoj još od 1854. godine. Čuvena zelena bočica se nije mnogo izmenila još od vremena kad je utemeljivač preduzeća Peter Möller bio jedina osoba koja je smela da ih puni, čime se garantovao kvalitet njihovog sadržaja. Danas, firma Orkla koja je proizvođač Möller's proizvoda i dalje posluje prema viziji Peter Möllera, koja se odnosi na poboljšanje ljudskog zdravlja ispravnom prehranom i tačnim informacijama. Stoga, ne čudi što Möller's proizvodi po pitanju kvaliteta, premašuju međunarodne standarde za većinu sličnih proizvoda.

 

Möller's Total je složen dodatak ishrani koji sadrži optimalnu kombinaciju prirodnih Omega-3 masnih kiselina dobijenih iz ribe, kao i vitamine, minerale i antioksidante. Svi korisni sastojci Möller's Total proizvoda su od izuzetnog značaja za pravilno funkcionisanje našeg organizma i pomažu u održavanju dobrog zdravlja u svakoj životnoj dobi.

 

Möller's Total sadrži EPA i DHA Omega-3 masne kiseline koje podržavaju pravilno funkcionisanje srca DHA masna kiselina podržava pravilno funkcionisanje mozga i očiju. Möller's Total takođe sadrži niz vitamina i minerala, uključujući vitamine A, B, C, D i E koji podržavaju pravilno funkcionisanje imunog sistema, imaju antioksidativno dejstvo, doprinose boljem funkcionisanju srca i mozga, pomažu vid i jačaju kosti. Jedno Möller's Total pakovanje sadrži 28 dnevnih doza od kojih se svaka sastoji od jedne kapsule koja sadrži Omega-3 masne kiseline i jedne tablete koja sadrži vitamine, minerale i antioksidante.

 

Način upotrebe:
Jedna dnevna doza sastoji se od jedne kapsule koja sadrži omega-3 masne kiseline i jedne tablete koja sadrži vitamine, minerale i antioksidante.

 

Sastav:
EPA i DHA omega-3 masne kiseline, vitamini i minerali.

 

Imajte na umu da se liste sastojaka mogu s vremena na vreme menjati ili razlikovati. Molimo pogledajte listu sastojaka na pakovanju proizvoda koji dobijete za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 28 kapsula

005680010887

Pregled

Napišite vaš komentar

Total 28 kapsula

Dodatak ishrani koji sadrži optimalnu kombinaciju prirodnih Omega-3 masnih kiselina.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje