Delovanje:
Vitamin B6 doprinosi regulaciji hormona. Biotin, selen i cink doprinose održavanju zdrave kose. Biotin i cink doprinose održavanju zdrave kože. Mikroelementi selen i cink doprinose očuvanju zdravih noktiju. Vitamin C doprinosi formiranju kolagena za normalnu funkciju kože i hrskavice. Vitamin D i cink doprinose održavanju normalnih kostiju. Vitamin C, vitamin B6 i B12, vitamin B5/pantotenska kiselina i biotin su ključni za normalnu funkciju metabolizma.

 

Način primene:
Uzimati dve kapsule (dnevna doza), jednu ujutro i drugu uveče, sa dosta tečnosti uz obrok. Da bi se zadovoljila posebno povećana potreba za mikronutrijentima u ovom periodu, preporučeno je da se Orthomol Femin uzima redovno i na dugoročnoj osnovi.

 

Može doći do povremenog podrigivanja zbog ribljeg ulja (omega-3 masnih kiselina) u sastavu kapsula, stoga se preporučuje uzimanje kapsula uz obrok.

 

Sastav: Vitamin D, vitamin E, vitamin C, vitamin B6, folna kiselina, vitamin B12, biotin, vitamin B5 (Pantotenska kiselina), cink, selen. Orthomol Femin ne sadrži laktozu i gluten.

 

Pakovanje: 30 kapsula

005680010690

Pregled

Napišite vaš komentar

Orthomol Femin 30 kapsula

Orthomol Femin je dodatak prehrani za žene koje prolaze kroz menopauzu. Važni mikronutrijenti potrebni za zdravu kožu, kosu i nokte. Sa biotinom i cinkom održava se zdrava koža i kosa, sa selenom zdravi nokti. Sa izoflavonima iz soje, lignanima iz lanenog semena, masnim kiselinama i koenzimom Q10.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje