Delovanje:
Tretman Inofolic-om uspostavlja ovulaciju u 70% slučajeva već u prva tri meseca, a tokom tri naredna meseca tretmana je normalizuje i čini redovnom. Time se značajno povećavaju Vaše šanse da zatrudnite prirodnim putem ili uz pomoć neke od asistiranih reproduktivnih tehnika (ART) – inseminacija, in vitro fertilizacija (IVF, ICSI, IVF u spontanom cikulus) itd. Za trudnoću je najvažnije stvaranje zdrave jajne ćelije a Inofolic upravo to omogućava.

Iako se ne može apsolutno definisati kao vitamin, Mio-Inositol se smatra vitaminskim faktorom koji pripada kompleksu B vitamina.
U organizmu čoveka prisutan je u fosfolipidima i stimuliše endogenu produkciju lecitina. Njegova osnovna biološka uloga je aktiviranje/inhibicija za različite hormone kao što su insulin, FSH i TSH. Takođe, obavlja i metaboličku kontrolu masti, šećera i ćelija nervnog sistema. Mnogobrojne studije su pokazale da osobe obolele od šećerne bolesti (dijabetes melitus), eliminišu signifikantno veću količinu Mio-Inositola nego osobe bez dijabetesa, što rezultira njegovom smanjenom količinom u organizmu. Folna kiselina je hidrosolubilni vitamin koji pripada grupi B vitamina i pomaže i olakšava povećanu funkciju majčinih tkiva tokom graviditeta. Manjak folne kiseline može dovesti do porasta intrafolikularnog homocisteina, što dovodi do pogoršanja kvaliteta oocita.

 

Način primene:
Dve kesice dnevno. Rastvoriti prašak iz kesice u čaši vode i popiti.

 

Sastav:
Mio-Inositol - 2000mg, folna kiselina - 200mcg.

 

Pakovanje: 20 kesica

11017616

Pregled

Napišite vaš komentar

Inofolic prašak 20 kesica

Efikasan tretman za probleme neplodnosti. Dodatak ishrani baziran na Mio-Inositolu i folnoj kiselini potreban da izbalansira količinu ovih suplemenata, ukoliko je njihov unos smanjen ili je organizmu potrebna veča količina istih. 

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje