• Novo
    Inofolic prašak
    Inofolic prašak

Delovanje:
Tretman Inofolic-om uspostavlja ovulaciju u 70% slučajeva već u prva tri meseca, a tokom tri naredna meseca tretmana je normalizuje i čini redovnom. Time se značajno povećavaju Vaše šanse da zatrudnite prirodnim putem ili uz pomoć neke od asistiranih reproduktivnih tehnika (ART) – inseminacija, in vitro fertilizacija (IVF, ICSI, IVF u spontanom cikulus) itd. Za trudnoću je najvažnije stvaranje zdrave jajne ćelije a Inofolic upravo to omogućava.

Iako se ne može apsolutno definisati kao vitamin, Mio-Inositol se smatra vitaminskim faktorom koji pripada kompleksu B vitamina.
U organizmu čoveka prisutan je u fosfolipidima i stimuliše endogenu produkciju lecitina. Njegova osnovna biološka uloga je aktiviranje/inhibicija za različite hormone kao što su insulin, FSH i TSH. Takođe, obavlja i metaboličku kontrolu masti, šećera i ćelija nervnog sistema. Mnogobrojne studije su pokazale da osobe obolele od šećerne bolesti (dijabetes melitus), eliminišu signifikantno veću količinu Mio-Inositola nego osobe bez dijabetesa, što rezultira njegovom smanjenom količinom u organizmu. Folna kiselina je hidrosolubilni vitamin koji pripada grupi B vitamina i pomaže i olakšava povećanu funkciju majčinih tkiva tokom graviditeta. Manjak folne kiseline može dovesti do porasta intrafolikularnog homocisteina, što dovodi do pogoršanja kvaliteta oocita.

 

Način primene:
Dve kesice dnevno. Rastvoriti prašak iz kesice u čaši vode i popiti.

 

Sastav:
Mio-Inositol - 2000mg, folna kiselina - 200mcg.

 

Pakovanje: 20 kesica

11017616

Pregled

Napišite vaš komentar

Inofolic prašak 20 kesica

Efikasan tretman za probleme neplodnosti. Dodatak ishrani baziran na Mio-Inositolu i folnoj kiselini potreban da izbalansira količinu ovih suplemenata, ukoliko je njihov unos smanjen ili je organizmu potrebna veča količina istih. 

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo:

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje