Delovanje:
Inofolic Plus Caps se savetuje se za tretman hiperinsulinemije u kombinaciji sa poremećajem spavanja, nadoknadu deficita melatonina koji utiče pozitivno na hormonski i metabolički profil žena, tretman infertiliteta kod žena preko 35 godina, kao i u protokolima kontrolisane ovarijalne hiperstimulacije i protokolima indukcije ovulacije. Softgel kapsula, kao najprestižniji oralni farmaceutski oblik, obezbeđuje najbolju bioraspoloživost aktivnih komponenti, pri čemu se postiže 3 x veći efekat mio-inozitola i melatonina, u odnosu na istu dozu u obliku praška/tablete.

 

Način upotrebe:
Jedna kapsula dnevno pred spavanje. Kako bi se poboljšala efikasnost Inofolic Plus kaspula potrebno ga je uzimati sa 1 kesicom Inofolic praška (prodaje se zasebno) ili sa 1 kapsulom Inofolic Combi (prodaje se zasebno).

 

Sastav:
MIO-INOZITOL 600mg, MELATONIN 1mg, FOLNA KISELINA 200μg.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30 kesica

005680014528

Pregled

Napišite vaš komentar

Inofolic Plus Caps 30 kapsula

Inofolic Plus Caps kapsule su dijetetski proizvod na bazi mio-inozitola, melatonina i folne kiseline. Predstavlja jedinstvenu formulaciju u obliku softgel kapsula koja utiče pozitivno na hormonalni i metabolički profil kod žena preko 35 godina.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje