Delovanje:
Imunocink za odrasle se preporučuje kao svakodnevni dodatak ishrani za očuvanje odbrambenih sposobnosti organizma, kao i kod povećanih potreba za cinkom i vitaminom C (sportisti, adolescenti, starije osobe, vegetarijanci, dijabetičari, osobe izložene fizičkom i psihičkom stresu).

 

Način upotrebe:
Tabletu sažvakati ili otopiti u ustima. Preporučuje se jedna tableta na dan, posle obroka i to najbolje sa vodom, nikako sa mlekom, kafom ili drugim napicima sa kofeinom. Takođe, ovi dodaci ishrani treba da se uzimaju odvojeno i od proizvoda koji sadrže kalcijum i gvožđe, jer smanjuju njegovu apsorpciju. Apsorpciju cinka mogu smanjiti i neki lekovi (ACE inhibitori, diuretici te antacidi). Preporučena dnevna doza od jedne tablete se ne sme prekoračiti. Imunocink za odrasle ne treba da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak preparata. Sadrži izvor fenilalanina.

 

Sastav:
VITAMIN C, CINK, SAHAROZA, ZASLAĐIVAČ SORBITOL, PRIRODNA AROMA NARANDŽE, STABILIZATOR-MAGNEZIJUM-STEARAT, BOJA SANSET ŽUTA, ZASLAĐIVAČ - ASPARTAM.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 60 tableta za žvakanje

005680013317

Pregled

Napišite vaš komentar

Imunocink za odrasle 60 tableta za žvakanje

Imunocink za odrasle je optimalna kombinacija vitamina C i cinka, koja pomaže jačanju odbrambenih snaga organizma. Cink je značajan za pravilno funkcionisanje nervnog i imunog sistema, a vitamin C snažnim antioksidativnim delovanjem neutralizuje štetna dejstva slobodnih radikala.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje