Delovanje:
Upotrebom Beviplex® B film tableta mogu se podmiriti dnevne potrebe organizma za vitaminima B grupe i nadoknaditi njihov nedostatak u ishrani. Beviplex® B film tablete sadrže kombinaciju vitamina B grupe, faktora visoke biološke vrednosti, koji u fiziološkom smislu čine funkcionalnu celinu. Njegova uloga se ogleda u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma. Posebno povoljno deluju na nervni sistem, takođe doprinose poboljšanju prokrvljenosti kože, sprečavaju njeno sasušenje i stvaraju uslove za stimulisanje regeneracije i normalan rad lojnih žlezda.

 

Beviplex® B film tablete se preporučuju:

- deci za pravilan rast i razvoj

- osobama izloženim teškim fizičkim i umnim naporima (sportistima, rekreativcima, đacima)

- osobama sa slabim apetitom

- osobama koje konzumiraju alkohol

- osobama koje imaju problema sa kožom (akne, suva koža) - osobama posle duže upotrebe antibiotika

- starijim osobama

- osobama sa povećanim potrebama za vitaminima B grupe (redukcione dijete, dijete bogate ugljenim hidratima, rekonvalescentima, akutna i hronična oboljenja)

 

Beviplex® B se proizvodi još od 1955. godine.

 

Način upotrebe:
Deca i odrasli: 1 film tableta dnevno.

 

Upozorenja i napomene:
Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Beviplex® B film tablete ne smeju koristiti osobe koje su alergične na vitamine B grupe ili bilo koji sastojak proizvoda kao i osobe na terapiji levodopom. Bolesnici koji boluju od šećerne bolesti ili su na terapiji tricikličnim antidepresivima, alfa 1- blokatorima Beviplex® B film tablete mogu koristiti samo posle konsultacije sa svojim lekarom. Čuvati na temperaturi do 25 °C u originalnom pakovanju. Čuvati van domašaja dece.

 

Sastav:
SREDSTVO ZA POVEĆANJE ZAPREMINE: MIKROKRISTALNA CELULOZA, SREDSTVO PROTIV ZGRUDVAVANJA: KALCIJUM-HIDROGENFOSFAT, NIKOTINAMID, STABILIZATOR, POLIVINILPIROLIDON, SREDSTVO ZA POVEĆANJE ZAPREMINE: UNAKRSNO VEZANA NATRIJUM-KARBOKSIMETILCELULOZA, KALCIJUM-D-PANTOTENAT, TIAMIN-MONONITRAT, RIBOFLAVIN, PIRIDOKSIN-HIDROHLORID, STABILIZATORI: POLIVINIL ALKOHOL, MAGNEZIJUM-STEARAT, CIJANOKOBALAMIN, ZGUŠNJIVAČ: MAKROGOL, BOJA: E172, SREDSTVA ZA GLAZIRANJE: ŠELAK, TALK, BOJA: E171, STABILIZATOR: POLISORBAT 80, RICINUSOVO ULJE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30 film tableta

11004699

Pregled

Napišite vaš komentar

Beviplex® B 30 film tableta

Dodatni izvor kompleksa B vitamina. Beviplex® film tablete sadrže kombinaciju vitamina B grupe, faktora visoke biološke vrednosti, koji u fiziološkom smislu čine funkcionalnu celinu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje