Delovanje:
Ovaj sok je jedinstvena mešavina  sastojaka celog lista i gela koji se nalazi u listu, proizveden je hladnim ceđenjem što omogućava prirodnim komponentama sveže biljke da ostanu neizmenjene. Sok je po svom sastavu i lekovitosti identičan sveže ubranoj biljci i sadrži preko 200 prirodnih aktivnih sastojaka: vitamina, minerala, polisaharida, esencijalnih aminokiselina i oligoelemenata. Fabrika ESI spa garantuje minimalni sadržaj polisaharida od 7000 mg/l.

Preporučuje se:
- za jačanje imuniteta (posledica visokog sadržaja mukopolisaharida). Antivirusni, antibakterijski i antizapaljenski efekti su posledica sadržaja brojnih enzima i antrahinona.
- za ublažavanje problema organa za varenje, posebno kod kolitisa i iritabilnog kolona  za pročišćavanje organizma i izbacivanje toksina, kao i ublažavanje neželjenih dejstava pojedinih lekova (npr. hemioterapeutika)
- uz redovnu terapiju kod pacijenata sa dijabetesom tipa II za bolju kontrolu nivoa šećera u krvi
- za prevenciju ateroskleroze

 

 Način primene:

Preporučuje se jedna doza od 25ml soka, najviše tri puta dnevno nerazblaženo ili pomešano sa vodom. Pre upotrebe promućkati. Nakon otvaranja čuvati u frižideru i upotrebiti u roku od mesec dana. 

 

Sastav:
Mešavina  sastojaka celog lista i gela koji se nalazi u listu

Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.
Proizvod je pogodan za vegetarijanski način ishrane.

 

Pakovanje: 1l

11009037

Pregled

Napišite vaš komentar

Aloe Vera sok 1l

Nerazblaženi sok svežeg lista Aloe Barbadensis. Sok aloje se tradicionalno  koristi za pročišćavanje i jačanje organizma.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje