Delovanje:
Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema kod dece i normalnom rastu i razvoju kostiju kod dece. Cink doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

 

Način upotrebe:
Deca uzrasta iznad 1 godine: Jednom dnevno sadržaj jedne kesice rastvoriti u čaši hladne vode ili primešati u obrok i dati detetu da popije/pojede.

 

Upozorenja i napomene:
Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu! Čuvati van domašaja dece. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod ne smeju da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak proizvoda. Proizvod nije namenjen deci mlađoj od 1 godine. Proizvod ne treba da uzimaju deca sa izrazitom neutropenijom, sepsom, imunokompromitovana deca ili deca obolela od HIV-a, deca sa centralnim venskim kateterom, krvavom dijarejom, na terapiji imunosupresivima, uključujući i decu sa alograftom. Za decu sa zdravstvenim problemima ili na medikamentoznoj terapiji, pre uzimanja ovog proizvoda treba konsultovati pedijatra. Čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperaturi do 25 °C.

 

Sastav:
MALTODEKSTRIN, INULIN, SACCHAROMYCES BOULARDII, LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS, BIFIDOBACTERIUM LACTIS, CINK-OKSID, HOLEKALCIFEROL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 10 kesica

005680012364

Preuzmite prateću dokumentaciju o proizvodu

Flonivin Kids Immuno

Flonivin Kids Immuno uputstvo

Preuzmite prateću dokumentaciju o proizvodu (182.05KB)

Pregled

Napišite vaš komentar

Flonivin Kids Immuno 10 kesica

Doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema, normalnom rastu i razvoju kostiju kod dece uzrasta iznad godinu dana. Flonivin® Kids Immuno, prašak za oralnu upotrebu je sinbiotski dijetetski suplement sa 15 milijardi korisnih mikroorganizama (Saccharomyces boulardii, Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis), inulinom, vitaminom D3 i cinkom, namenjen imunitetu i digestivnoj mikroflori kod dece uzrasta iznad godinu dana.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje