Delovanje:
Floriotic Bulardi je probiotski dijetetski proizvod namenjen deci i odraslima, za sinergijski efekat u obnovi crevne mikrobiote koja je u disbalansu. Koristi se kod dijareja izazvanih upotrebom antibiotika, kod putničkih dijareja, kod infekcije izazvane Clostridium difficile, kod akutnih i upornih dijareja, kod zapaljenskih bolesti creva, za jačanje imuniteta i regulaciju crevne flore.

 

Način upotrebe:
1 kapsula dnevno, popiti sa pola čaše tečnosti. Floriotic Boulardii kapsule se uzimaju nezavisno od obroka. Floriotic Boulardii je rezistentan te ga možete uzimati istovremeno sa antibioticima. Pri primeni kod dece kapsula se može otvoriti i sadržaj uzeti sa hranom ili tečnošću. Floriotic Boulardii je namenjen za uzrast iznad 6 godina.

 

Sastav:
JEDNA KAPSULA SADRŽI: 5 MILIJARDI ŽIVIH LIOFILIZOVANIH KULTURA KVASACA SACCHAROMYCES CEREVISIAE VAR BOULARDIII-3799, I 1 MILIJARDU KULTURE BAKTERIJA MLEČNE KISELINE: LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS LA3, BIFIDOBACTERIUM ANIMALIS SSP.LACTIS BLC1, LACTOBACILLUS CASEI BGP93.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 10 kapsula

005680013799

Pregled

Napišite vaš komentar

Floriotic Boulardii 10 kapsula

Floriotic Boulardii je efikasan u terapiji dijareje izazvane upotrebom antibiotika, akutnih dijareja, putnih dijareja i rekurentnih infekcija izazvanih bakterijom Clostridium difficile, rezistentan na dejstvo antibiotika i otporan na kiselu sredinu želuca.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje