Delovanje:
Probiotička kultura Saccharomyces boulardii, u sastavu ovog preparata je, za razliku od bakterijskih kultura koje se najčešće koriste kao probiotici, prirodno otporna na kiselu sredinu želuca. Prebiotici nisu živi mikroorganizmi, već nesvarljivi ugljeni hidrati koji služe kao hrana „dobroćudnim“ bakterijama u debelom crevu. Biljnog su porekla i omogućavaju bolji rast i veću aktivnost korisnih bakterija.

 

DuoBiotic se preporučuje odraslima i deci starijoj od 3 godine: kod poremećene funkcije creva, osobama sa lošim navikama u ishrani, osobama koje su pod stalnim stresom. DuoBiotic pospešuje funkciju creva i reguliše varenje, pomaže u održanju zdrave mikroflore creva i ponovno uspostavlja prirodni sastav narušene mikroflore, učestvuje u jačanju imuniteta i povoljno utiče na zdravlje organizma.

 

Način upotrebe:
Jedna do dve kapsule dnevno, na prazan stomak sa čašom vode.

 

Sastav:
JEDNA KAPSULA SADRŽI 5 MILIJARDI ŽIVE PROBIOTIČKE KULTURE KVASCA SACCHAROMYCES BOULARDII I 250 MG PREBIOTIKA INULINA.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 10 kapsula

11004883

Pregled

Napišite vaš komentar

DuoBiotic 10 kapsula

Visoka koncentracija probiotika doprinosi uspostavljanju balansa crevne mikroflore regulisanju rada creva i varenja. DuoBiotic sadrži i probiotik i prebiotik. DuoBiotic kapsule se dobijaju patentiranim procesom mikroenkapsulacije kulture kvasca, koji omogućava maksimalnu zaštitu Saccharomyces boulardii prema želudačnoj kiselini, veliku bioraspoloživost živih organizama u crevima i postizanje brzog efekta.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje