Delovanje:
Flonivin Forte smanjuje trajanje dijareje izazvane antibioticima, rotavirusnim infekcijama, hemoterapijom i dijareja izazvana putovanjem. Dovodi do stimulacija humoralnog i ćelijskog imuniteta.

 

Način upotrebe:
Odrasli i deca starija od 3 godine jednom dnevno popiti jednu kapsulu pre obroka, bez žvakanja i uz dovoljnu količinu vode.

 

Upozorenja:
Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Čuvati van domašaja dece. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod ne smeju da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak proizvoda. Proizvod nije namenjen deci mlađoj od 3 godine. Proizvod ne treba da uzimaju deca sa izrazitom neutropenijom, sepsom, imunokompromitovana deca ili deca obolela od HIV-a, deca sa centralnim venskim kateterom, krvavom dijarejom, na terapiji imunosupresivima, uključujući i decu sa alograftom. Osobe sa posebnim medicinskim stanjima i na medikamentoznoj terapiji, pre upotrebe ovog proizvoda treba da konsultuju lekara ili farmaceuta. Čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperaturi do 25 °C.

 

Sastav:
LIOFILIZOVANA KULTURA KORISNIH BAKTERIJA LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS LA-14®, LACTOBACILLUS RHAMNOSUS GG (ATCC 53103), BIFIDOBACTERIUM LONGUM BL-05TM SA INULINOM, INULIN, HIDROKSIPROPIL-METILCELULOZA (ZGUŠNJIVAČ), TITAN-DIOKSID I ŽUTI OKSID GVOŽĐA (BOJE), MIKROKRISTALNA CELULOZA (SREDSTVO ZA POVEĆANJE ZAPREMINE), MAGNEZIJUM-STEARAT (SREDSTVO PROTIV ZGRUDNJAVANJA).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 10 kapsula

005680012362

Preuzmite prateću dokumentaciju o proizvodu

Flonivin Forte

Flonivin Forte uputstvo

Preuzmite prateću dokumentaciju o proizvodu (205.53KB)

Pregled

Napišite vaš komentar

Flonivin Forte 10 kapsula

Flonivin Forte je sinbiotski dijetetski suplement sa 10 milijardi korisnih bakterija (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum) i inulinom. Flonivin Forte je namenjen normalnom funkcionisanju digestivnog sistema.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje