Delovanje:
Probielle IBSolution otklanja simptome nervoznih creva i intolerancije na laktozu, kao što su nadutost, gasovi, bolovi i grčevi u stomaku, dijareja. Ujedno i jača imuni sistem i nadoknađuje dnevne potrebe za vitaminom D.

 

Način upotrebe:
Za odrasle i decu iznad 3 godine, za najbolje rezultate jedna kesica dnevno posle doručka, tokom najmanje 6 nedelja. Sadržaj kesice sipajte direktno u usta ili rastvorite u 200ml hladne vode (maksimalne temperature 30°C) i odmah progutajte.

 

Sastav:
SMEŠA LIOFILIZOVANIH KORISNIH BAKTERIJA MLEČNO-KISELINSKOG VRENJA, OD TOGA: LACTOBACILLUS PLANTARUM CECT 7484, LACTOBACILLUS PLANTARUM CECT 7485, PEDIOCOCCUS ACIDILACTICI CECT 7483 MIN. 3 MILIJARDE ŽIVIH ĆELIJA U TRENUTKU PAKOVANJA I VITAMIN D3 (HOLEKALCIFEROL) 10μg.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 14 kesica

005680013359

Pregled

Napišite vaš komentar

Probielle IBSolution 14 kesica

Probielle IBSolution je dodatak ishrani sa ukusom maline, koji sadrži jedinstvenu kombinaciju 3 probiotska soja, kao i optimalnu dnevnu dozu vitamina D, koji doprinosi jačanju imunog sistema. Dokazano smanjuje simptome nervoznih creva, kao što su nadutost, gasovi, abdominalni bol. Pored toga, dokazano poboljšava kvalitet života pacijenata sa nervoznim crevima.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje