• Novo
    Dr. Theiss Naturwaren Ibesan Forte 60 kapsula  | apothecary.rs

Delovanje:
Buterna kiselina fiziološki se nalazi u našem organizmu. Ona osigurava integritet i funkcionalnost creva, ubrzava zarastanje i regeneraciju creva. Regulator je peristaltike creva i ima antiinflamatorno dejstvo. Ibesan Forte je dodatak ishrani za osobe koje imaju poremećaje u okviru digestivnog trakta (zapaljenske bolesti creva), funkcionalnim poremećajima gastrointestinalnog trakta (dijareja, funkionalna dispepsija, nadimanje, stomačni bol, zatvor), sindromom iritabilnog creva, poremećajima crevne flore nakon primene antibiotika, divertikularnom bolešću i stanjima nakon dijagnostičkih i hiruških zahvata u gastro-intestinalnom traktu. Ibesan Forte brzo olakšava bolove u trbuhu, poremećaje stolice, dijareje, opstipacije i abdominalne distenzije.

 

Način upotrebe:
Tokom dva meseca, doziranje je jednom dnevno.

 

Sastav:
NATRIJUM-BUTIRAT INKAPSULIRAN U PALMINOM ULJU, HIDROKSIPROPIL-METILCELULOZA (KAPSULA), MAGNEZIJUMOVE SOLI MASNIH KISELINA (SREDSTVO PROTIV ZGRUDVAVANJA). 1 KAPSULA SADRZI 240MG BUTERNE KISELINE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 60 kapsula

005680014870

Pregled

Napišite vaš komentar

Ibesan Forte 60 kapsula

Ibesan Forte je brzo olakšanje kod bolova u trbuhu, poremećaja stolice, dijareje, opstipacije i abdominalne distenzije. Ovo je preparat za posebne medicinske namene s mikroinkapsuliranim natrijum-butiratom. U jednoj kapsuli nalazi se 240mg natrijum butirata. Ibesan Forte je dodatak ishrani s buternom kiselinom, koja olakšava funkcionisanje digestivnog trakta. Reguliše probavu, smiruje dijareju, normalizuje rad creva i sprečava opstipaciju. Ima imunomodularno delovanje, osnažuje sluzokožu creva, čuva zaštitni sloj epitela creva.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje