Spisak proizvoda po brendu DR. THEISS NATURWAREN

Aktivni filteri

Ibesan 60 kapsula

Cena 1.400,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ibesan je dodatak ishrani na bazi natrijum biturata (buterne kiseline) koji pomaže brzom olakšanju simptoma vezanih za sindrom razdražljivih creva (IBS) kao što su nadimanje, bol u stomaku, gasovi i zatvor. Normalizuje peristaltiku čime sprečava opstrukciju creva.

Detrical 4000 60 tableta

Cena 1.490,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Detrical 4000 sadrži 4000 I.J. vitamina D3 u jednoj tableti i preporučuje se kod pacijenata kod kojih je potrebno podići imunitet (kako u prevenciji tako i u fazama rekovalescencije posle preležanih infekcija), kod pacijenata sa osteopenijom i osteoporozom kao i kod pacijenata sa nekim onkološkim i neurološkim oboljenjima.

Feminost 56 tableta

Cena 1.030,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Feminost doprinosi normalnoj funkciji urinarnog trakta kod žena, u smislu održavanja kontrole nad mokrenjem. Feminost je kombinacija odabranih biljnih ekstrakte i vitamina za održavanje pravilnog tonusa mišića sfinktera. Problem urinarne inkontinencije (UI), nevoljno ispuštanja urina izaziva značajnu nelagodnost, ugrožava društveni život, često je uzrok depresije. Specifična priroda bolesti dovodi do značajnog procenta pacijenata koji kriju svoje probleme u borbi sa ovim stanjem.

Litorsal 24 šumećih tableta

Cena 530,00 RSD
Dostupnost: 2 Na stanju

Elektroliti su od suštinskog značaja za funkcionisanje nervnog sistema i igraju važnu ulogu u prenosu nervnih impulsa. Kalijum i natrijum su od posebnog značaja za prenos nervnih impulsa. Zahvaljujući njima, stvara se energija koja omogućava da mozak i celokupan nervni sistem funkcionišu normalno.

Proizvod dodat za upoređivanje