Delovanje:
Preporučuje se u prevenciji i u ishrani osoba na lečenju od osteopenije, osteoporoze, autoimunih, kardiovaskularnih, malignih bolesti i drugihstanja i oboljenja kod kojih je potrebna nadoknada vitamina D3.

 

Unos 1 obložene tablete dnevno (2000 I.J) u dovoljno dugom periodu, u cilju nadoknade insuficijencije vitamina D3, smanjuje rizik od nastanka preloma, poboljšava neuro-mišićnu funkciju i smanjuje rizik od padova.

 

Vitamin D3 doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i fosfora, održavanju normalnog nivoa kalcijuma u organizmu, održavanju normalne funkcije mišića, normalnih kostiju i zubi.

 

Način upotrebe:
Uzeti jednu tabletu dnevno.

 

Sastav:
Vitamin D3 2000 IJ, vitamin K2 (MK-7).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 60 tableta

005680011798

Pregled

Napišite vaš komentar

Detrical Osteo 60 tableta

Detrical Osteo je dijetetski proizvod na bazi vitamina K2 i D3, namenjen je održavanju zdravlja i funkcije imunskog sistema, mišića, kostiju i zglobova.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje