Delovanje:
Jonitace Collagen tablete sadrže visoko defnisani, hidrolizovani kolagen tip II koji ima poboljšanu apsorpciju i predstavlja jedinstveni molekul sa povoljnim uticajem na održavanje homeostaze zglobne hrskavice i izgradnje vezivnog tkiva. Kolagen tip II sadrži visok nivo hidroksiprolina i hidroksilizina, amino-kiselina koje su ključne za izgradnju vezivnog tkiva zglobne hrskavice.

 

Kolagen tip II je najzastupljenija vrsta kolagena u zglobnoj hrskavici (85-90%) i zbog toga se njegova redovna oralna primena posebno savetuje kod osteoartroza i artritisa. Oralna administracija kolagena dovodi do njegove apsorpcije u tankom crevu i ugradnje u hrskavice. Ingestija hidrolizovanog kolagena stimuliše statistički značajno povećanje sinteze ekstracelularnog matriksa.

 

Način upotrebe:
Jedna tableta dnevno uz glavni obrok. Progutati sa čašom vode ili hladnog napitka. Tablete se ne smeju žvakati.

 

Upozorenje:
Proizvod nije namenjen osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Ne smeju ga koristiti osobe preosetljive na bilo koji sastojak proizvoda, kao i na ribu i škpljke. Dijabetičari i pacijenti na antikoagulantnoj terapiji bi trebalo konsultuju lekara pre upotrebe.

 

Sastav:
1 tableta sadrži: KOLAGEN TIP II 150mg, GLUKOZAMIN SULFAT 500mg, HONDROITIN SULFAT 50mg, SUVI EKSTRAKS RIZOMA ĐUMBIRA 40mg, VITAMIN C 30mg, VITAMIN E 20mg, FOLNA KISELINA 200mcg, CINK 5mg, BAKAR 0.5mg, MANGAN 2mg, SELEN 60 mcg, VITAMIN D 10mcg, VITAMIN B12 10mcg.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30 tableta

005680013923

Pregled

Napišite vaš komentar

Jointace Collagen 30 tableta

Jointace Collagen namenjen je za očuvanje i regeneraciju zglobova, kod akutnih i hroničnih zapaljenja zglobova, kao i kod povreda, gde pospešuje obnavljanje oštećene hrskavice i povećava pokretljivost.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje