• Novo
    Innventa Innopea 15 kesica | apothecary.rs
    Innventa Innopea 15 kesica | apothecary.rs

Delovanje:
Upotreba Innopea proizvoda se preporučuje kod stanja kao što su bolna i zapaljenska stanja perifernog i centralnog nervnog sistema (neuropatije, radikulopatije, fibromijalgija, bolova nakon operacija, bolova nakon traume mozga i kičmene moždine, bolova nakon moždanog udara), neurodegenerativne bolesti (Parkinsonova bolest, Alchajmerova demencija), kancerski i hemioterapijom izazvan neuropatski ili mešoviti bol, hronična zapaljenska i degenerativna oboljenja (reumatoidni artritis, osteoartritis), kao i kod poremećaja spavanja.

 

Innopea efikasno smanjuje intenzitet akutnog i hroničnog bola i upale, a predstavlja jedinstveni farmaceutski oblik koji obezbeđuje brz početak delovanja. Manja doza ostvaruje bolji terapijski efekat. Štiti nervni sistem i poboljšava kvalitet života. Dobro se podnosi, bez neželjenih efekata. Komforna primena podrazumeva 1 do 2 kesice dnevno.

 

Glavni sastojak Innopea je Levagen®+, koji predstavlja koji predstavlja patentiranu formulaciju u čijem sastavu se nalazi palmitoiletanolamid proizveden specijalnom LipiSperse® tehnologijom koja povećava apsorpciju lipofilnih aktivnih supstanci. LipiSperse® „premaz sistemom“ se oblažu molekuli PEA-e čime se smanjuju hidrofobna svojstva i omogućava se superiorna rastvorljivost, poboljšana apsorpcija u crevima, brz terapijski efekat, niža doza – bolji terapijski efekat.

 

Način upotrebe:
Rastvoriti sadržaj kesice u čaši vode i popiti ujutru i uveče ili sadržaj kesice rastopiti direktno u ustima, bez dodavanja tečnosti, ujutru i uveče, prvih 15 dana. Nakon toga nastaviti primenu jednom dnevno.

 

Sastav:
LEVAGEN®+ 350 mg, OD ČEGA PALMITOILETANOLAMID 315 mg, VITAMIN B1 (TIAMIN-HIDROHLORID) 0,55 mg, VITAMIN B6 (PIRIDOKSIN-HIDROHLORID) 0,70 mg, VITAMIN B12 (METILKOBALAMIN) 1,25 µg.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 15 kesica sa zaslađivačem i aromom maline.

005680014976

Pregled

Napišite vaš komentar

Innopea 15 kesica

Innopea je dodatak ishrani sa palmitoiletanolamidom i vitaminima B grupe koji doprinose normalnoj funkciji nervnog i imunog sistema, normalnoj psihološkoj funkciji, kao i smanjenju umora i iscrpljenosti. Zahvaljujući specifičnoj formulaciji, Innopea doprinosi smanjenju oksidativnog stresa kod hroničnih bolnih i zapaljenskih stanja, stimulaciji imunog sistema i bržem oporavku organizma. Koristi se kod bolnih i zapaljenskih stanja perifernog i centralnog nervnog sistema (neuropatije, radikulopatije, fibromijalgija, bolovi nakon operacija, bolovi nakon traume mozga i kičmene moždine, bolovi nakon moždanog udara).

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje