• Novo

Delovanje:
Oligovit Glutathione pruža snažnu podršku imunskom sistemu, ubrzava oporavak od bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija, otklanja umor i malaksalost, vraća snagu i vitalnost. Učestvuje u procesima detoksikacije, pri čemu ubrzava eliminaciju toksina i potencijalnih karcinogena; čuva plućno tkivo i omogućava zdravu i nesmetanu razmenu gasova; pomaže funkcionisanju i obnavljanju drugih antioksidanasa, kao što su vitamn C, vitamin E i alfa-lipoinska kiselina. Povećava aktivnost i broj T-limfocita, čuva zdravlje respiratornog trakta, čuva zdravlje kože, sprečava formiranje melanina i nastanak fleka, usporava proces starenja (antiageing efekat), čuva nervni sistem, poboljšava kognitivne sposobnosti i oporavak nakon neuroloških oboljenja.

 

Način upotrebe:
Jednom dnevno, popiti jednu kapsulu uz dovoljnu količinu tečnosti.

 

Sastav:
1 KAPSULA - GLUTATION U LIPOZOMALNOM OBLIKU 150mg.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 10 kapsula

005680014530

Pregled

Napišite vaš komentar

Oligovit Glutathione 10 kapsula

Oligovit Glutathione je dodatak ishrani sa lipozomalnim glutationom, koji ima znatno bolju resorpciju od klasičnog oblika. Glutation je endogeni tripeptid koji se sastoji od tri amino kiseline, i to glicina, cisteina i glutamina, a u organizmu je uključen u antioksidativne procese. Antioksidans koji pomaže u smanjenju oksidativnog stresa i doprinosi antioksidativnoj odbrani organizma i održanju normalne aktivnosti imunog sistema.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje