Delovanje:
Oligovit® Q10 je dijetetski proizvod koji sadrži koenzim Q10 u kombinaciji sa vitaminima C i E. Koenzim Q10 (ubihinon) ima važnu ulogu u metabolizmu, budući da učestvuje u proizvodnji energije u ćelijama. Koenzim Q10 je snažan antioksidans koji štiti ćelijske membrane od oštećenja izazvanog slobodnim radikalima. Bitan je za normalno funkcionisanje srčanog mišića i pozitivno deluje na imuni sistem.

 

Koenzim Q10 se stvara u organizmu, ali njegova količina u tkivima počinje da opada već nakon 20. godine života. Takođe, sintezu u organizmu mogu da blokiraju neki lekovi (statini, betablokatori, hipoglikemici). Biohemijska uloga koenzima Q10 i vitamina C i E, kao sastavnih delova sistema za odbranu organizma od oksidacionih oštećenja, sastoji se u regulaciji bioloških oksido-redukcionih procesa. Na taj način održava se prirodna ravnoteža u organizmu i doprinosi mogućem usporavanju procesa starenja.

 

Oligovit® Q10 se preporučuje:

- za pravilan rad srca i funkciju krvnih sudova

- srčanim bolesnicima

- osobama koje su na terapiji statinima

- za jačanje imuniteta

- sportistima i svima kojima je potrebno više energije

- u stanjima stresa i povećanih fizičkih i psihičkih napora

- svima iznad 40. godine života

 

Način upotrebe:
Odrasli: 1 kapsula dnevno, uz obrok.

 

Upozorenja i napomene:
Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu! Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Oligovit® Q10 kapsule ne smeju koristiti osobe preosetljive na bilo koji sastojak proizvoda, kao i osobe na terapiji varfarinom. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i mlađima od 18 godina. Osobe sa dijabetesom, pre upotrebe ovog proizvoda treba da se konsultuju sa svojim lekarom ili farmaceutom. Čuvati u originalnom pakovanju, na suvom i tamnom mestu. Čuvati van domašaja dece.

 

Sastav:
L-ASKORBINSKA KISELINA; SREDSTVO ZA POVEĆANJE ZAPREMINE: MIKROKRISTALNA CELULOZA; UBIHINON; ŽELATIN; DL-Α-TOKOFERILACETAT; SREDSTVO PROTIV ZGRUDVAVANJA: SILICIJUM-DIOKSID; STABILIZATOR: MAGNEZIJUM-STEARAT; BOJE: E 171, E 172.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30 kapsula

005680012365

Preuzmite prateću dokumentaciju o proizvodu

Oligovit Q10

Oligovit Q10 uputstvo

Preuzmite prateću dokumentaciju o proizvodu (114.07KB)

Pregled

Napišite vaš komentar

Oligovit Q10 30 kapsula

Oligovit® Q10 je dijetetski proizvod koji sadrži koenzim Q10 u kombinaciji sa vitaminima C i E. Snažan antioksidans koji štiti ćelijske membrane od oštećenja izazvanog slobodnim radikalima, značajan je za normalno funkcionisanje srčanog mišića i doprinosi fiziološkoj funkciji imunog sistema.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje