Delovanje:
Vitamini B1, B2, B6, Biotin i vitamin C doprinose normalnoj razmeni energije i normalnoj funkciji nervnog sistema. Vitamin B6 doprinosi normalnoj razmeni belančevina i glikogena. Vitamin B1 igra dodatnu ulogu u normalnoj funkciji srca. Vitamini B2,B6 i B12 i vitamin C doprinose smanjenju umora i podržavaju normalnu funkciju imunog sistema. Vitamin C i E kao i esencijalne mikročestice cinka doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

 

Način upotrebe:
Popiti 1 kapsulu dnevno sa dovoljnom količinom tečnosti.

 

Sastav:
Gelatin, refined soy nean oil, hawthorn fruits powder, partially-hydrogenated soya oil, coenzyme q10, yellow wax, lecithin water, cyanocobalamin, titanium dioxide, pyridoxine hydrochloride, thiamine nitrate, chloropyhllin copper complex.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30 kapsula

11014295

Pregled

Napišite vaš komentar

Aktiv Coenzym Q10 30 kapsula

Koenzim Q10 kao jak antioksidans prirodno prisutan u organizmu usporava proces starenja ćelija tkiva. Količina mu se sa godinama smanjuje i do 80%. Kao posledica smanjenja stvaranja ovog koenzima dolazi do smanjenja energetskih procesa u organizmu što se najpre primeti na radu srčanog mišića. Ovaj preparat je idealna preporuka za smanjenje rizika od ateroskleroze i srčanih aritmija kao i za jačanje oslabljenog srčanog mišića i jačanje imuniteta.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje