Delovanje:
Selen je jedan od elemenata u tragovima nužno potreban u sastavu enzima prisutnih u našem organizmu čiji je zadatak zaštita organizma od oksidativnih oštećenja koja prouzrokuje stres. To su glutation peroksidaza, superoksid-dismutaza (SOD) i glutation transferaza. Unapređuje zaštitnu ulogu imunološkog sistema poboljšavanjem delovanja T-limfocita i makrofaga koji čiste krv od štetnih toksina. Izuzetno je važan detoksikator jetre od mogućih oštećenja pesticidima, hormonima, lekovima, teškim metalima, nusproduktima. Selen je korisno uzimati u svim stanjima oslabljenog imuniteta, kod kardiovaskularnih tegoba, problema sa štitnom žlezdom, za prevenciju starenja i propadanja ćelija, za unapređenje i zaštitu zdravlja te jačanje imuniteta.

 

Način primene:
1 tableta na dan ili po preporuci lekara.

 

Sastav:
Selen (L-selenometionin). Bez šećera, soli i skroba. Proizvod ne sadrži gluten, kvasac, pšenicu, soju niti mlečne sastojke te je formulisan bez upotrebe konzervansa, veštačkih aroma ili boja. Pogodno za vegane

 

Pakovanje: 100 tableta

11014879

Pregled

Napišite vaš komentar

Selen 100mcg 100 tableta

Snažan antioksidans, neophodan za normalnu funkciju imunog sistema, tiroidne žlezde i spermatogeneze. Visoka bioraspoloživost selena u obliku L- selenometionina.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje