Spisak proizvoda po brendu SOLGAR

Chewable Vitamin C za žvakanje (500mg) 90 tableta

Cena 1.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Vitamin C 500mg za žvakanje prijatnog ukusa, dostupan u svakoj prilici. Vitamin C učestvuje u više od 300 bioloških procesa u organizmu, a brojnim istraživanjima potvrđena je njegova neophodna uloga u odvijanju imunoloških reakcija te stvaranju kolagena važnog za očuvanje zdravlja i integriteta kože, sluznica i desni. Pored dobro poznatog delovanja na ublažavanje simptoma prehlade i alergijskih reakcija, važno je naglasiti i doprinos vitamina C u neutralizaciji štetnih uzročnika čime pomaže u zaštiti organizma od oštećenja povezanih s nastankom karcinoma, bolesti srca i krvnih sudova, te nervnog sistema i vida.

Beta glukan imuno kompleks 60 tableta

Cena 3.240,00 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

Solgarov nedavno formulisani Beta glukan - imuno kompleks sadrži sastojke koji, prema istraživanjima, pospešuju normalnu funkciju imunog sistema. Ova jedinstvena kombinacija beta-1,3/1,6-glukana, zove, Estera-C®, vitamina D3, cinka, bakra i selena pomaže u održavanju funkcije imunog sistema tokom perioda u kojima telo može biti podložno razvoju bolesti, kao što su zimski meseci ili stresni periodi.

Balance Rhodiola Complex 60 kapsula

Cena 3.816,00 RSD
Dostupnost: 9 Na stanju

Sinergijska formulacija adaptogenih biljaka i nutrijenata koji pružaju sveobuhvatnu zaštitu organizmu od stresa. Za normalnu cirkulaciju krvi, optimalnu mentalnu i kognitivnu aktivnost, prilagođavanje emocionalnom stresu i fizičkom naporu, doprinosi sprečavanju zamora i nastanka glavobolja izazvanih stresom, doprinosi prirodnom snu, poboljšanju apetita i radne sposobnosti.

Astaxanthin 5mg 30 tableta

Cena 3.168,00 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

U priorodi postoji preko 700 kartotenoida a samo beta- karoten ima mogućnost pretvaranja u vitamin A. Inače karotenoidi daju crvenu boju, narađzastu ili žutu boju mnogim biljnim i životinjskim vrstama. Astaksantin je snažan antioksidans. Zbog svoje jedinstvene molekularne strukture pomaže u borbi protiv slobodnih radikala u održavanju prirodne i zdrave kože.

Proizvod dodat za upoređivanje