Spisak proizvoda po brendu Solgar

Astaxanthin 5mg 30 tableta

Cena 3.168,00 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

U priorodi postoji preko 700 kartotenoida a samo beta- karoten ima mogućnost pretvaranja u vitamin A. Inače karotenoidi daju crvenu boju, narađzastu ili žutu boju mnogim biljnim i životinjskim vrstama. Astaksantin je snažan antioksidans. Zbog svoje jedinstvene molekularne strukture pomaže u borbi protiv slobodnih radikala u održavanju prirodne i zdrave kože.

Balance Rhodiola Complex 60 kapsula

Cena 3.816,00 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

Sinergijska formulacija adaptogenih biljaka i nutrijenata koji pružaju sveobuhvatnu zaštitu organizmu od stresa. Za normalnu cirkulaciju krvi, optimalnu mentalnu i kognitivnu aktivnost, prilagođavanje emocionalnom stresu i fizičkom naporu, doprinosi sprečavanju zamora i nastanka glavobolja izazvanih stresom, doprinosi prirodnom snu, poboljšanju apetita i radne sposobnosti.

Beta Caroten 60 kapsula

Cena 1.999,00 RSD
Dostupnost: 8 Na stanju

Beta karoten je prekursor vitamina A i deluje kao antioksidans. Ima važnu ulogu u zaštiti kože od štetnog delovanja UV zraka, jer povećava količinu pigmenta, a korisna je i njegova uloga u održavanju meke, glatke i zdrave kože. Uz alfa karoten važan je za funkcionisanje imunološkog sistema i razvoj otpornosti na infekcije.

Beta glukan imuno kompleks 60 tableta

Cena 3.240,00 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

Solgarov nedavno formulisani Beta glukan - imuno kompleks sadrži sastojke koji, prema istraživanjima, pospešuju normalnu funkciju imunog sistema. Ova jedinstvena kombinacija beta-1,3/1,6-glukana, zove, Estera-C®, vitamina D3, cinka, bakra i selena pomaže u održavanju funkcije imunog sistema tokom perioda u kojima telo može biti podložno razvoju bolesti, kao što su zimski meseci ili stresni periodi.

Proizvod dodat za upoređivanje