Delovanje:
Solgar Liquid Vitamin D3 rastvor za oralnu upotrebu je dijetetski proizvod, hrana sa medicinskom namenom sa vitaminom D, namenjena za odraslu populaciju. Koristi se u ishrani osoba za održavanje normalne funkcije koštano-zglobnog sistema, kod izražene hipovitaminoze vitamina D kod osteoporoze i osteopenije. Koristi se i kod osoba sa autoimunim, malignim, kardiovaskularnim i drugim oboljenjima kod kojih je neophodna nadoknada vitamina D.

 

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, normalnom nivou kalcijuma u krvi, održavanju normalne gustine kostiju i održavanju normalne funkcije mišića.

 

Način upotrebe:
Jednom dnevno odmeriti kapaljkom i popiti po 0.5ml, najbolje uz obrok, ili po preporuci svog lekara. Može se primešati nekoj tečnosti, ili sipati direktno iz kapaljke u usta. Pre upotrebe promućkati.

 

Sastav:
VITAMIN D3 (HOLEKALCIFEROL) 62.5mg (2500 I.J.), SUNCOKRETOVO ULJE, HOLEKALCIFEROL, PRIRODNA AROMA POMORANDŽE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 59ml

005680012944

Pregled

Napišite vaš komentar

Liquid Vitamin D3 rastvor 2500IU 59ml

Solgar Liquid Vitamin D3 koristi se u ishrani osoba za održavanje normalne funkcije koštano-zglobnog sistema, kod izražene hipovitaminoze vitamina D kod osteoporoze i osteopenije. Solgar tečni vitamin D3 2500 IU (62,5µ) je vrhunska i snažna formula vitamina D3 sa ukusom narandže.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje