Delovanje:
Omega-3 esencijalne masne kiseline korisne su za rad srca, mozga, mišića, zglobova, snižavaju nivo lošeg holesterola u krvi, triglecerida, krvnog pritiska kao i šećera u krvi. One ublažavaju simptome osteoporoze, smanjuju nivo fibrinogena i učestvuju u prevenciji slepljivanja trombocita i tromboze (začepljenja krvnih sudova), takođe pomažu kod oboljenja nervnog sistema (multipleks skleroza).

 

EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca. Koristan efekat se postiže dnevnim unosom od 250mg EPA i DHA. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin A doprinosi normalnom metabolizmu gvožđa, održavanju normalnih sluznica, održavanju zdrave kože, održavanju normalnog vida, normalnoj funkciji imunološkog sistema. Vitamin A ima ulogu u procesu diferencijacije ćelija. Vitamin A je neophodan za dobar vid i jak imunitet. Vitamin D je neophodan za normalno funkcionisanje imunog sistema, za rast kostiju i zuba, a potpomaže i pravilan rad mišića i nervnog tkiva.

 

Vitamin D doprinosi normalnoj absorpciji/iskorišćenju kalcijuma i fosfora, normalnom nivou kalcijuma u krvi, održavanju normalnih kostiju, održavanju normalne funkcije mišića, održavanju normalnih zuba, normalnojfunkciji imunološkog sistema. Vitamin D ima ulogu u procesu deljenja ćelija.

 

Omega-3 kapsule povećavaju ukupne fizičke i psihičke performanse kod sportista.

 

Način primene:
1 soft gel kapsula dnevno uz obrok.

 

Upozorenja:
Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i vođenje zdravog načina života. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Čuvati van domašaja dece. Pre upotrebe konsultovati se sa svojim lekarom/nutricionistom. Osobe koje koriste lekove protiv zgrušavanja krvi (antikoagulansi) potrebno je da se obrate svom lekaru pre nego što počnu da koriste norveške omega-3 kapsule. Osobe mlađe od 18 godina, trudnice i dojilje bi trebalo da koriste ovaj proizvod jedino pri preporuci i pod nadzorom lekara. Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu na temperaturi do 25C.

 

Sastav:
Riblje ulje (72%), želatin, humektant-glicerol, DL-a-tokoferol, retinil-palmitat, holekalciferol.

 

Pakovanje: plastična bočica sa 144 soft gel kapsula

005680010589

Pregled

Napišite vaš komentar

Norveške Trippel Omega-3 kapsule (144 soft gel kapsula)

Dodatak ishrani na bazi omega-3 masnih kiselina i vitamina. Čiste, visoko koncentrovane, molekularno destilovane, omega-3 esencijalne masne kiseline sa vitaminima A, D i E. Omega-3 esencijalne masne kiseline predstavljaju važan dodatak ishrani i doprinose jačanju imuniteta i poboljšanju opšteg stanja organizma.

 

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje