Delovanje:
Namenjen je za potrebe ishrane kod stanja stresa, neuroloških problema ili kod problema sa energetskim metabolizmom.

 

B vitamin i magnezijum doprinose smanjenju umora i zamora, normalnom metabolizmu energije i normalnom funkcionisanju nervnog sistema. Omega-3 masne kiseline doprinose normalnoj funkciji srca. Blagotvoran efekat je uočljiv kod dnevnog unosa 250mg EPA i DHA. Vitamin C, vitamin E, selen i zinc doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

 

Koristiti isključivo pod medicinskim nadzorom. - Nije za parenteralnu upotrebu. - Proizvod nije pogodan za upotrebu kao jedini izvor hrane za osobe kojima je namenjen. - Koristiti u sklopu raznovrsne, uravnotežene ishrane i zdravog načina života. - Orthomol Vital M kao prašak/tablete/kapsule je bez laktoze i bez glutena. - Orthomol Vital M sadrži posebnu tabletu joda. Ukoliko imate tireoidnu disfunkciju, obavezno konsultujte lekara pre upotrebe proizvoda. - Orthomol Vital M sadrži brzo raspoložive ugljene hidrate (11g u dnevnoj porciji). Ovaj proizvod mora da se uzima samo uz pažljivu kontrolu metabolizma u slučajevima poremećaja tolerancije na glukozu. - Želatin prisutan u proizvodu je goveđeg porekla i odgovara zahtevima halal standarda. - Ne sme se prekoračiti preporučena doza. - Čuvati van domašaja dece.

 

Način primene:
Popiti sadržaj jedne ampule zajedno sa 2 kapsule uz obrok ili posle obroka svakog dana. Promućkati pre upotrebe.

 

Sastav: Ukus pomorandža, ampule, kapsule, 7 dnevnih porcija od 20 ml (23,4 g) plus 2 kapsula (1,5 g).

 

Pakovanje: 7 bočica

005680010697

Pregled

Napišite vaš komentar

Orthomol Vital M 30 bočica

Orthomol Vital M je hrana za posebne medicinske namene. Namenjen je muškarcima. Sadrži specifičnu ortomolekularnu kombinaciju mikronutrijenata, koja obezbeđuje važne mikronutrijente za nervni sistem i energetski metabolizam. Sa omega-3 masnim kiselinama. Sadrži magnezijum i vitamine B-kompleksa za smanjenje umora i zamora.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje