• Na rasprodaji!
  • -15%
    Strong Nature Koenzim Q10 30x100mg

Delovanje:
Koenzim Q10 je supstanca prirodno prisutna u mitohondrijama, delovima ćelija koji predstavljaju centre za proizvodnju energije i njeno korišćenje u metaboličkim procesima. Međutim, sposobnost organizma da sintetiše koenzim Q10 uslovljena je starenjem, pa nakon dvadesete godine njegova koncentracija u tkivima počinje da se smanjuje. Iz tog razloga je potrebno ovaj nedostatak nadoknaditi putem hrane, odnosno dodataka ishrani. Različita patološka stanja u organizmu i upotreba lekova (npr. u terapiji snižavanja holesterola), značajno povećavaju potrebe organizma za ovim mikronutrijentom.

 

Način primene:
Uzima se 1 kapsula dnevno uz obrok.

 

Upozorenje:
Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama, kao ni osobama preosetljivim na sastojke proizvoda. Ne prekoračivati preporučenu dnevnu dozu. Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu. Čuvati na suvom, hladnom i tamnom mestu van domašaja dece.

 

Sastav:
100 mg koenzima Q10 (coenzyme Q10 ) prirodnog porekla, sredstvo za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza, sredstvo protiv zgrudvavanja: magnezijum stearat, želatin, boja E171.

 

Pakovanje: 60 kapsula

11000768

Pregled

Napišite vaš komentar

Koenzim Q10 30x100mg

Koenzim Q10 je namenjen kao dodatak ishrani sa povoljnim efektom na funkciju kardiovaskularnog sistema i zaštitu ćelija od oštećenja i starenja.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje