Delovanje:
BioTechUSA Caffeine + Taurin je prirodni stimulativni proizvod, koji osvežava istovremeno i telo i um. Taurin su u ovom proizvodu istraživači iz BioTechUSA iskombinovali zajedno sa kofeinom. Ove dve delotvorne materije zajedno povećavaju psihofizičke sposobnosti, budnost, koncentraciju, izdržljivost, a uz redukovanu ishranu i trening sagorevaju i masne naslage.

 

Zbog antioksidantnog dejstva povećavaju i sposobnost koncentracije. Ove aktivne materije povećavaju kapacitet uma i smanjuju osećaj pospanosti. Korišćenje ovog proizvoda se preporučuje kod treniranja, pri dijetama i kod povećane umne delatnosti. Bitnije biološke funkcije taurina su povećanje obima ćelija, stabilizacija membrana ćelija čime se potpomaže sposobnost prenošenja impulsa u nervnom sistemu. Kofein dokazano povećava performanse. Doziranje u odgovarajućim količinama pospešuje rad nervnog sistema. Ubrzava ritam srca a time i krvotok. Održava pažnju i sposobnost koncentracije u slučaju povećanog umnog rada.

 

Dodatak ishrani na bazi taurina i kofeina, namenjen sportistima.

 

Način upotrebe:
1 kapsula dnevno. Proizvod uzimati sa dovoljnom količinom vode.

 

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama osetljivim na bilo koji od sastojaka preparata, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama,dojiljama, osobama koje uzimaju bilo kakve lekove, osobama sa srčanim problemima i visokim krvnim pritiskom. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta.

 

Informacije o alergenima: Proizvedeno u fabrici koja prerađuje mleko, jaja, gluten, soju, ljuskare, sumpor-dioksid i jezgrasto voće.

 

Način čuvanja: Proizvod čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži, na suvom i hladnom mestu. Čuvati van domašaja dece.

 

Sastav:
Taurin, želatinska kapsula (želatin, voda, boje: titanijum-dioksid, gvožđe oksid i hidroksid), kofein, maltodekstrin.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 60 kapsula

005680011148

Pregled

Napišite vaš komentar

Caffeine + Taurine 60 kapsula

Kombinacija kofeina i taurina za povećanje psihofizičkih sposobnosti i koncentracije, smanjuje osećaj pospanosti i umora. Caffeine + Taurine je namenjen za povećanje performansi, budnosti, koncentracije, deluje i kao sagorevač masti, a preporučljiv kao stimulans pre treninga ili umnog rada (npr. učenja).

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje