Spisak proizvoda po brendu BIOTECHUSA

Vitamin D3 u prahu 150g

Cena 1.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dodatak ishrani u prahu namenjen pripremi napitka sa vitaminom D3. Za jak imunitet, zdrave kosti i zube, dobru funkciju mišića. 10 µg (400 Internacionalnih Jedinica) vitamina D3 po porciji. 30 porcija u pakovanju. Osvežavajući ukus limuna.

Sleep 60 kapsula

Cena 2.290,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Efikasni dodatak ishrani koji na prirodan način popravlja kvalitet sna i ublažava simptome nesanice. Pospešuje proizvodnju melatonina. 300 mg L-triptofana po porciji. Dodatak biljnih ekstrakata.

Vitamin D3 60 kapsula

Cena 1.490,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

2000 internacionalnih jedinica vitamina D3 (50 µg) po tableti, za bolji imunitet, dobru apsorpciju kalcijuma i fosfora, zdrave kosti. Vitamin D3 doprinosi normalnoj apsorpciji i upotrebi kalcijuma i fosfora. Podržava funkcionisanje imunog sistema.

Ashwagandha 60 kapsula

Cena 1.490,00 RSD
Dostupnost: Nije dostupno

Čudesna ajurvedska biljka širokog spektra delovanja, pomaže u borbi protiv stresa i hroničnog umora, deluje na kompletnu regeneraciju organizma. Ashwagandha kapsule namenjene su regulaciji hormonske aktivnosti, povećanju vitalnosti, kao i kvalitetnijem snu i relaksaciji.

Caffeine + Taurine 60 kapsula

Cena 1.390,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Kombinacija kofeina i taurina za povećanje psihofizičkih sposobnosti i koncentracije, smanjuje osećaj pospanosti i umora. Caffeine + Taurine je namenjen za povećanje performansi, budnosti, koncentracije, deluje i kao sagorevač masti, a preporučljiv kao stimulans pre treninga ili umnog rada (npr. učenja).

Calcium Zinc Magnesium 100 kapsula

Cena 1.490,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Poboljšava transport kiseonika, daje snagu, ubzava mišićni rast, i utiče na regeneraciju koštanog tkiva. Calcium Zinc Magnesium tablete su namenjene za bolje zdravlje kostiju, za nadoknadu elektrolita kojima se usled jakih treninga remeti ravnoteža, kao i za podsticanje proizvodnje energije.

Proizvod dodat za upoređivanje