Delovanje:
Usled raznih stanja kao što su dijeta, bolest, umor, jaki iscrpljujući treninzi, remeti se nivo minerala u ljudskom organizmu. Takođe se smanjuje brzina oporavka i nivo energije organizma.

 

Ovaj miks minerala deluje tako što uspostavlja elektrolitnu i energetsku ravnotežu u ćelijama čime se podstiče efikasnija proizvodnja energije i jačanje kostiju. Ključ efikasnosti ovog suplementa je u idealnim odnosima kalcijuma, magnezijuma i cinka koji se lako apsorbuju i maksimalno ispoljavaju svoje pozitivno dejstvo na ljudski organizam.

 

Način upotrebe:
Uzimati 2 tablete dnevno.

 

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/ nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta.

 

Alergen info: Proizvedeno u pogonu u kome se prerađuju i mleko, jaja, gluten, soja, školjkaši i ljuskari, sumpor-dioksid i jezgrasto voće.

 

Način čuvanja: Čuvati na hladnom i suvom mestu daleko od direktnih uticaja toplote, vlage i sunčevih zraka. Čuvati van domašaja dece.

 

Sastav:
Kalcijum-karbonat; sredstvo za povećanje zapremine (mikrokristalna celuloza, hidroksipropil-metil celuloza); kalcijumova so ortofosforne kiseline; magnezijum-oksid; omotač [sredstvo za glaziranje (hidroksipropil-metil celuloza)]; glutaminska kiselina HCl; sredstva protiv zgrudvavanja (magnezujumove soli masnih kiselina, masne kiseline); silicijum-dioksid; cink-oksid; bakar-sulfat; borna kiselina.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100 kapsula

005680011145

Pregled

Napišite vaš komentar

Calcium Zinc Magnesium 100 kapsula

Poboljšava transport kiseonika, daje snagu, ubzava mišićni rast, i utiče na regeneraciju koštanog tkiva. Calcium Zinc Magnesium tablete su namenjene za bolje zdravlje kostiju, za nadoknadu elektrolita kojima se usled jakih treninga remeti ravnoteža, kao i za podsticanje proizvodnje energije.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje