Delovanje:
Orthomol Beauty, novi napitak lepote sa odabranim sastojcima poput kolagena, hijaluronske kiseline i koenzima Q10, daju koži podršku iznutra i omogućava joj da zrači lepotom. Inovativna kombinacija hijaluronske kiseline, kolagen, Q10 i ima višestruke prednosti:

- kožu i vezivno tkivo snabdeva hranljivim sastojcima koji obnavljaju elastičnost, zategnutost i vlažnost kože iznutra

- kolagen i peptidi u Orthomolu stimulušu fibroblaste da proizvode povećane količine kolagena

- polifenoli iz maslinovog ulja štite kožu od UV zračenja i toplote koji su prekretači stvaranja slobodnih radikala u koži

 

Kolagen i hujalurnoska kiselina su presudni za održavanje vlažnosti kože. Kombinacija ovih sastojaka sa ostalim mikonutrijentima za kožu, kosu i nokte je razvijena u saradnji sa dermatolozima.

 

Orthomol Beauty je inovativni napitak lepote s jedinstvenim kompleksom. Savršena kombinacija esencijalnih sastojaka. Klinički testirano od strane nezavisnog Instituta za dermatologiju (Dermatest, Nemačka).

 

Način upotrebe:
Bočice spremne za konzumaciju se koriste svaki dan uz obrok ili neposredno nakon obroka. Uzeti sadržaj jedne bočice dnevno. Pre upotrebe dobro promućkati.

 

Sastav:
Water, Orange juice concentrate, Collagen hydrolysate (bovine), glycerin, Passion fruit juice concentrate, Citric acid, Olive fruit extract, Hyaluronic acid (as Sodium Hyaluronate), Vitamin C (Sodium Ascorbate), Coenzyme Q10 (as Ubiquinone), potassium sorbate (preservative), Vitamin E (as DL-alpha-tocopheryl Acetate), Zinc (as Zinc Sulfate), Hydroxytyrosol, Selenium (as Sodium Selenate), Acesulfame K, Sucralose (sweeteners), Biotin.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 7 bočica x 20ml

005680011704

Pregled

Napišite vaš komentar

Orthomol Beauty 7 bočica x 20ml

Orthomol Beauty je dodatak ishrani sa važnim mikronutrijentima za kožu, kosu i nokte. Orthomol Beauty kombinuje kolagen i hijaluronsku kiselinu sa inovativnim kompleksom fitamina Q10. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju kože. Vitamin C, vitamin E, cink i selen doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Biotin i cink doprinose održavanju normalne kože. Selen, biotin i cink održavanju normalne kose. Selen i cink doprinose održavanju normalnih noktiju. Poboljšava gustinu kože za 35%. Smanjuje dubinu bora za 48%.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje