• Na rasprodaji!
  • -5%
    Astenor Energy tonik 20x10ml

Delovanje:
Arginin aspartat uključuje dve aminokiseline (arginin i asparaginska kiselina) i ometa ciklus uree, pomažući eliminaciji amonijaka iz tela. Arginin je esencijalna aminokiselina kod dece (ne može se proizvesti u telu i dobija se isključivo egzogenim unosom), a polu-esencijalna kod odraslih (može se proizvesti u telu, ali u nedovoljnoj količini i zahteva egzogeni unos).

 

Vitamin B6 i magnezijum pomažu u smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin B6 takođe doprinosi normalnom funkcionisanju imunog sistema.

 

Arginin aspartat uključuje dve aminokiseline (arginin i asparaginska kiselina) i ometa ciklus uree, pomažući eliminaciji amonijaka iz tela. Arginin je esencijalna aminokiselina kod dece (ne može se proizvesti u telu i dobija se isključivo egzogenim unosom), a polu-esencijalna kod odraslih (može se proizvesti u telu, ali u nedovoljnoj količini i zahteva egzogeni unos). Vitamin B6 i magnezijum pomažu u smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin B6 takođe doprinosi normalnom funkcionisanju imunog sistema.

 

Način primene:
Deca starija od 11 godina i odrasli: 1-2 bočice dnevno. Sadržaj bočice (10 ml) može se konzumirati direktno ili razblažiti u vodi.

 

Napomene:
Mogu ga koristiti osobe sa dijabetesom jer ne sadrži šećer. Osobe sa ozbiljnim oštećenjem bubrega trebalo bi da se konsultuju sa lekarom pre upotrebe. Trudnice ili dojilje treba da se savetuju sa svojim specijalistom pre upotrebe. Ne prekoračiti preporučenu dozu za dnevnu konzumaciju.

 

Sadrži izvor fenilalanina (aspartama).

 

Kontraindicirano u slučaju fenilketonurije. E102 i E124 mogu negativno uticati na dečiju aktivnost i pažnju. Ne koristite u slučaju alergije na bilo koji od sastojaka. Određeni sastojci, naročito boje (E 102 i E124) mogu delovati sa acetilsalicilnom kiselinom.

 

Sastav:
Voda, L-aspartat L-arginin; magnezijum citrat; korektor kiselosti: monohidrat limunske kiseline; konzervansi: kalijum sorbat, natrijum benzoat; zaslađivači: aspartam, natrijum ciklamat; boje: tartrazin (E 102) i Ponceau 4R crvena (E124), piridoksin hidrohlorid (vitamin B6); zaslađivač: natrijum saharin; D-biotin.

 

Pakovanje: tonik 20x10ml

11016845

Pregled

Napišite vaš komentar

Astenor Energy tonik 20x10ml

Astenor Energy tonik sadrži arginin, vitamin B6, biotin i magnezijum koji doprinose normalnom metabolizmu energije, kao i normalnom funkcionisanju nervnog sistema i održavanju mentalnog zdravlja, čime doprinose toniranju tela i poboljšavaju kvalitet života. Koristan je kod slabosti, stresa (fizičkog ili mentalnog preopterećenja), rekonvalescencije za smanjenje umora i iscrpljenosti.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje