• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Biopharma Naturlig Beauty Kollagen (norveški prirodni kolagen) 25 kesica | apothecary.rs

Delovanje:
Vitamin C je neophodan za sintezu kolagena, smanjuje umor i iscrpljenost, antioksidans. Biotin ili vitamin H pripada kompleksu B vitamina i pomaže telu da pretvori hranu u energiju, vitamin lepote koji poboljšava izgled kose, kože i noktiju. Upotreba kolagena se preporučuje kod osoba sa artritisom i drugim degenerativnim promenama na zglobovima i kostima, kod oštećenja hrskavice, kod velikog opterećenja zglobova kod gojaznih osoba ili profesionalnih sportista, ubrzava zarastanje nakon povreda ili preloma, deluje povoljno na paradontopatiju, povećava elastičnost krvnih sudova i smanjuje nakupljanje holesterola, hrani kožu iznutra, smanjuje vidljivost postojećih bora i nastanak novih, redukuje količinu postojećeg celulita i prevenira nastanak strija.

 

Način upotrebe:
2 kesice dnevno prvih mesec dana, zatim 1 kesicu dnevno razmutiti u tečnosti.

 

Sastav:
AKTIVNI SASTOJCI (1 KESICA): HIDROLIZOVANI RIBLJI KOLAGEN OD ARKTIČKOG DIVLJEG BAKALARA 5000mg, VITAMIN C (U OBLIKU L-ASKORBINSKE KISELINE) 40mg (50%), VITAMIN H (B7) (U OBLIKU D-BIOTINA) 25μg. NE SADRŽI VEŠTAČKE BOJE, AROME I KONZERVANSE, GMO I GM SASTOJKE, OZRAČENE SASTOJKE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 25 kesica

005680013607

Pregled

Napišite vaš komentar

Naturlig Beauty Kollagen (norveški prirodni kolagen) 25 kesica

Norveški prirodni morski kolagen je dodatak ishrani koji sadrži hidrolizovani morski kolagen peptan iz divljeg arktičkog bakalara sa vitaminom C i biotinom. Kolagen je najzastupljeniji protein u organizmu koji koži daje čvrstinu i zategnutost, glavni je sastojak hrskavice, ligamenata, tetiva, kostiju i desni. Napitak sa ukusom maline.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje