• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Tensilen 30 kapsula | apothecary.rs

Delovanje:
Tensilen je dijetetski suplement na bazi SAMe i kompleksa B vitamina, bioaktivnih jedinjenja koji se prirodno stvaraju u organizmu i doprinose normalnom funkcionisanju nervnog sistema. Aktivni sastojci pomažu stvaranje serotonina i drugih neurotransmitera koji su odgovorni za regulaciju raspoloženja i psihosocijalnog funkcionisanja. Jedinstvena kombinacija SAMe i B vitamina za simptome blage depresivnosti i preopterećenosti. Bezbedan za dugotrajnu primenu, ne stvara zavisnost, ne uspavljuje i dobro se podnosi.

 

Način upotrebe:
Jedna do dve kapsule dnevno, sat vremena pre obroka ili dva sata posle obroka. Najbolje je uzeti proizvod ujutru.

 

Sastav:
S-ADENOSIL L- METIONIN, VITAMIN B1 (TIAMIN), VITAMIN B2 (RIBOFLAVIN), VITAMIN B3 (NIACINA), VITAMIN B6 (PIRIDOKSIN).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30 kapsula

005680010075

Pregled

Napišite vaš komentar

Tensilen 30 kapsula

Tensilen se preporučuje u stanjima iscrpljenosti, pada raspoloženja, umora, nedostatka energije, volje i koncentracije, i kod stanja preopterećenosti.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje