Delovanje:
Tensilen svojim specifičnim sastavom utiče na sintezu tzv. ”hormona sreće”, odgovornih za dobro raspoloženje. Tensilen tako pomaže da se oslobodi prirodni serotonin za koga znamo da najefikasnije leči depresivne poremećaje. 

- Popravlja loše raspoloženje
- Vraća samopouzdanje i volju
- Smanjuje osećaj anksioznosti, nesigurnosti i strepnje

 

Način primene:
Preporučuje se upotreba 1-2 kapsule dnevno, sat vremena pre ili dva sata posle obroka. Proizvod je najbolje uzeti ujutro.

Tensilen ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka. Tensilen se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 18 godina. Osobe koje boluju od bipolarnog poremećaja ne treba da koriste ovaj preparat. Osobe na terapiji lekovima iz grupe antidepresiva bi trebalo da konsultuju lekara pre primene Tensilena. Preporučuje se oprez prilikom istovremene primene ovog preparata sa lekovima za dijabetes.

Kapsula je u potpunosti biljnog porekla i ne sadrži gluten!

Sastav:
Tensilen je efikasna kombinacija S-adenozil L-metionin-a (SAMe) i kompleksa vitamina B koja ima prirodno dejstvo antidepresiva, i pomaže kod simptoma blage depresije i napetosti.

 

Pakovanje: 10 kapsula

11005882

Pregled

Napišite vaš komentar

Tensilen 10 kapsula

Tensilen se preporučuje u stanjima iscrpljenosti, pada raspoloženja, umora, nedostatka energije, volje i koncentracije, i kod stanja preopterećenosti.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje