Delovanje:
Originalna formulacija s melatoninom, ekstraktima korena valerijane i lista matičnjaka. Sadrži melatonin koji doprinosi skraćenju vremena potrebnog za padanje u san. Delotvoran sastojak i u borbi s "jet lagom" zahvaljujući melatoninu koji doprinosi ublažavanju subjektivnog osećaja "jet laga" i regulisanju ciklusa sna. Prirodni sastojci za kvalitetan san bez izazivanja navikavanja.

 

Način primene:
Uzeti jednu kapsulu dnevno sa pola čaše vode, pola sata pre spavanja. Pre upotrebe obavezno pročitati uputstvo.

 

Kod dugih putovanja, zbog sadržaja 1mg melatonina, blagotvorni učinak postiže se uzimanjem 1 kapsule Dormirin Forte na prvi dan puta i 1 kapsule nakon dolaska na odredište, uzeti kratko pre spavanja.

 

Sastav:
1 kapsula Dormirina Forte sadrži: suvi ekstrakt lista matičnjaka (50mg), suvi ekstrakt korena valerijane (50mg), cink kao cinkov glukonat (10mg), melatonin (1mg).

  

Pakovanje: 10 kapsula

  

Upozorenje:
Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i deci (valerijana) ukoliko ste alergični ili preosetljivi na sastojke kapsula Dormirin Forte. Nakon uzimanja kapsule Dormirin Forte ne sme se upravljati motornim vozilima ili raditi sa mašinama.

11016177

Pregled

Napišite vaš komentar

Dormirin Forte 2x10 kapsula

Dormirin Forte namenjen je osoba koje pate od poremećaja sna, imaju poteškoće sa uspavljivanjem ili održavanjem kvalitetnog sna tokom noći. Dodatak cinka u posebnoj osmišljenoj formuli dodatno utiče na sintezu melatonina u organizmu, te omogućuje brže i lakše uspavljivanje. Dormirin Forte pouzdano je rešenje za miran san, sa pažljivo biranim sastojcima koji ne izazivaju navikavanje.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje